LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 ekstern harddisk - 8 TB

kr 6 499,-
Midlertidig tomt på nettlager
På lager i én butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
3660619402274
kr 6 499,-

Glem bekymringene om å gå tom for lagringsplass for prosjektene dine - LaCie 2big Dock RAID lagringsenhet bruker to harddisker på 4 TB hver, lynrask Thunderbolt 3- og USB-C-tilkobling og innebyggede kortsport for direkte mediaoverføring.

 • 8TB Lagring
 • Stillegående Vifter
 • Aluminumsdesign for best kjøling
 • 2 stk. Thunderbolt 3

Thunderbolt 3: Tenk større. Lever raskere.

Med LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 RAID lagringsenhet er det å gå tom for lagringskapasitet noe som hører fortiden til. Denne elegante enheten har to høytytende harddisker med 4 TB kapasitet hver, som gir en samlet kapasitet på 8 TB. Du kan bruke hele lagringskapasiteten til å for eksempel oppbevare Ultra HD raw-opptak og multi-stream-redigering, eller du kan konfigurere enheten i en RAID-matrise for automatisk sikkerhetskopiering av de viktige filene dine. Med dobbel Thunderbolt 3-tilkobling med høy båndbredde og vendbar USB-C-port passer 2big perfekt til din MacBook eller stasjonære Mac med flere høyoppløste skjermer.


Harddisker

2big er utstyrt med to individuelle Seagate IronWolf Pro-harddisker med 4 TB kapasitet hver. Harddiskene er spesialtilpasset bruk med RAID-matriser og kraftig bruk med et årlig bruk på opptil 300 TB.
 

Skalerbart design

De front-tilgjengelige brønnene i 2big er designet for at det skal være lett for deg å erstatte eller oppgradere harddiskene. Hver brønn støtter harddisker på opptil 10 TB, slik at du kan få en makskapasitet på opptil 20 TB.
 

Seriekobling

Med to Thunderbolt 3-porter og USB type-C-port kan du seriekoble to 4K-skjermer eller én 5K-skjerm via 2big til din MacBook eller stasjonære Mac, slik at du får mindre kabelrot og smidig videooverføring til alle skjermene dine. Du kan også video til en HD-skjerm gjennom den tradisjonelle DisplayPort-tilkoblingen.

Spor for minnekort

Innebyggede minnekortspor for SD og CD (Compact Flash) minnekort i front sørger for at du kan overføre bilder og video direkte fra minnekortet, slik at det er enklere for deg å overføre bilder fra speilreflekskameraet ditt til lagringsenheten.
 

RAID-støtte

2big bruker maskinvare RAID-styring for bruk med en rekke RAID-modus. Velg mellom fullkapasitets RAID 0-modus med høy hastighet, RAID 1 som speiler filene mellom to drivere for fullstendig sikkerhetskopiering, eller RAID JBOD-modus, som lar deg kombinere begge driverne sammen i én enhet. LaCie RAID Manager gjør det enkelt å sette opp og styre din RAID-matrise.

Flere egenskaper:
- Opptil 440 MB/s overføringshastighet i RAID 0-modus
- Ekstremt kompakt
- LED indikatorlys på høyre side for harddiskstatus, RAID-status, med mer
- Stillegående Noctua kjølevifte
- Fullstørrelses USB 3.0-port foran

Spesifikasjoner

Generelt

 • Varenummer: 3660619402274
 • Farge: Sølv

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  - LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 lagringsenhet
  - Strømforsyning
  - Thunderbolt 3-kabel (USB-C-kompatibel)
  - USB-C/fullstørrelses USB-A-adapter
  - Hurtigoppstartguide

Tilkoblinger

 • USB-A-porter:

  1 x USB 3.1 
  1 x USB 3.0 - 9-pins USB-type A

 • USB-C-porter:

  2 x Thunderbolt 3 
   

 • Ekstern skjermtilkobling:

  1 x DisplayPort 

Spesifikasjon

 • Tilbehør til: Mac
 • Kompatibilitet:

  Apple MacOS X 10.9 eller nyere, Windows 8 eller nyere

 • Dimensjoner:

  Høyde (cm) 9,33
  Bredde (cm) 11,80
  Dybde (cm) 21,70

 • Vekt: 2,90