LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 ekstern harddisk - 8 TB

Tilbudspris kr 4 999,- Før kr 6 499,-
Midlertidig tomt på nettlager
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
3660619402274
Tilbudspris kr 4 999,- Før kr 6 499,-

Glem bekymringene om å gå tom for lagringsplass for prosjektene dine - LaCie 2big Dock RAID lagringsenhet bruker to harddisker på 4 TB hver, lynrask Thunderbolt 3- og USB-C-tilkobling og innebyggede kortsport for direkte mediaoverføring.

 • 8TB Lagring
 • Stillegående Vifter
 • Aluminumsdesign for best kjøling
 • 2 stk. Thunderbolt 3

Thunderbolt 3: Tenk større. Lever raskere.

Med LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 RAID lagringsenhet er det å gå tom for lagringskapasitet noe som hører fortiden til. Denne elegante enheten har to høytytende harddisker med 4 TB kapasitet hver, som gir en samlet kapasitet på 8 TB. Du kan bruke hele lagringskapasiteten til å for eksempel oppbevare Ultra HD raw-opptak og multi-stream-redigering, eller du kan konfigurere enheten i en RAID-matrise for automatisk sikkerhetskopiering av de viktige filene dine. Med dobbel Thunderbolt 3-tilkobling med høy båndbredde og vendbar USB-C-port passer 2big perfekt til din MacBook eller stasjonære Mac med flere høyoppløste skjermer.


Harddisker

2big er utstyrt med to individuelle Seagate IronWolf Pro-harddisker med 4 TB kapasitet hver. Harddiskene er spesialtilpasset bruk med RAID-matriser og kraftig bruk med et årlig bruk på opptil 300 TB. 
 

Skalerbart design

De front-tilgjengelige brønnene i 2big er designet for at det skal være lett for deg å erstatte eller oppgradere harddiskene. Hver brønn støtter harddisker på opptil 10 TB, slik at du kan få en makskapasitet på opptil 20 TB.
 

Seriekobling

Med to Thunderbolt 3-porter og USB type-C-port kan du seriekoble to 4K-skjermer eller én 5K-skjerm via 2big til din MacBook eller stasjonære Mac, slik at du får mindre kabelrot og smidig videooverføring til alle skjermene dine. Du kan også video til en HD-skjerm gjennom den tradisjonelle DisplayPort-tilkoblingen.

Spor for minnekort

Innebyggede minnekortspor for SD og CD (Compact Flash) minnekort i front sørger for at du kan overføre bilder og video direkte fra minnekortet, slik at det er enklere for deg å overføre bilder fra speilreflekskameraet ditt til lagringsenheten.

RAID-støtte

2big bruker maskinvare RAID-styring for bruk med en rekke RAID-modus. Velg mellom fullkapasitets RAID 0-modus med høy hastighet, RAID 1 som speiler filene mellom to drivere for fullstendig sikkerhetskopiering, eller RAID JBOD-modus, som lar deg kombinere begge driverne sammen i én enhet. LaCie RAID Manager gjør det enkelt å sette opp og styre din RAID-matrise.

Flere egenskaper:
- Opptil 440 MB/s overføringshastighet i RAID 0-modus
- Ekstremt kompakt
- LED indikatorlys på høyre side for harddiskstatus, RAID-status, med mer
- Stillegående Noctua kjølevifte
- Fullstørrelses USB 3.0-port foran

Denne disken kommer med ekstra beskyttelse mot det uventede, i form av fem år med tjenesten Rescue Data Recovery. Hvis harddisken din slutter å fungere, kan LaCie gjenopprette dataene og returnere dem til deg på en ny ekstern lagringsenhet. Du får også tilgang til statusoppdateringer på nettet døgnet rundt. Med denne tjenesten kvalifiserer utstyret ditt for ett forsøk på datagjenoppretting hos produsenten i løpet av dekningsperioden

Spesifikasjoner

Generelt

 • Varenummer: 3660619402274
 • Farge: Sølv

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  - LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 lagringsenhet
  - Strømforsyning
  - Thunderbolt 3-kabel (USB-C-kompatibel)
  - USB-C/fullstørrelses USB-A-adapter
  - Hurtigoppstartguide

Tilkoblinger

 • USB-A-porter:

  1 x USB 3.1 
  1 x USB 3.0 - 9-pins USB-type A

 • USB-C-porter:

  2 x Thunderbolt 3 
   

 • Ekstern skjermtilkobling:

  1 x DisplayPort 

Spesifikasjon

 • Tilbehør til: Mac
 • Kompatibilitet:

  Apple MacOS X 10.9 eller nyere, Windows 8 eller nyere

 • Dimensjoner:

  Høyde (cm) 9,33
  Bredde (cm) 11,80
  Dybde (cm) 21,70

 • Vekt: 2,90