Logitech Meetup

kr 9 899,-
kr 9 899,-
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Hent om 30 min
ekspresslevering
Bestilles ved kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Alt-i-ett konferansekamera med ultrabredt objektiv for små rom. MeetUp er beregnet på trange rom og andre steder med liten plass og er spekket med funksjoner i en kompakt form. Justering av stemmer og video fremst i rommet er bare første trinn til å oppnå naturlige samtaler. RightSound-teknologi inkluderer en stråledannende mikrofonrekke som fanger opp stemmer, samtidig som høyere og mykere stemmer automatisk balanseres og bakgrunnsstøy dempes. Når MeetUp monteres på skjermen som en lydplanke, slipper man å ha høyttaleren på bordet, noe som reduseres kablingen og gjør at plassen utnyttes maksimalt

 • Alt-i-ett konferansekamera med ultrabredt objektiv for små rom
 • Beregnet på trange rom og andre steder med liten plass og er spekket med funksjoner
 • Førsteklasses kameraoptikk som er utsøkt konstruert og fanger opp et bredt synsfelt
 • Ekstremt plassbesparende
 • Mer produktinformasjon

  5X ZOOM

  Perfekt innramming av møtestyrere for å minimere bakgrunnsforstyrrelser. Zoom inn på tavler og objekter så eksterne deltakere kan se det samme som deg. Med den avanserte 4K-bildesensoren blir videoer alltid skarpe og tydelige, selv når du zoomer inn på detaljene.

  PREMIUM KAMERAOPTIKK

  MeetUp kommer med førsteklasses kameraoptikk som er utsøkt konstruert og fanger opp et bredt synsfelt uten å forvrenge ansikter og møbler med en «fiskeøyeeffekt». Ansikter ser naturlige ut, skriften på tavler kan leses og rette linjer forblir rette.

  UTVIDET REKKEVIDDE

  Logitechs utvidelsesmikrofon for MeetUp gir større fleksibilitet når du skal konfigurere fleksible møterom. MeetUps innebygde stråledannende mikrofoner er optimalisert for opptil 4 meter. Hvis du vil utvide rekkevidden til opptil 5 meter, kan du legge til en utvidelsesmikrofon. Utvidelsesmikrofonen Expansion Mic for MeetUp sørger for at alle høres, enten de sitter ved et bord eller langs veggene, eller de går rundt i rommet.

  BLUETOOTH®HØYTTALERTELEFON

  Allerede tilkoblet på smarttelefonen? Ringer du opp en lydkonferanse? Koble MeetUp sammen med smarttelefonen eller nettbrettet og få enestående lydklarhet og volumer og rekkevidder som håndholdte enheter ikke kan konkurrere med.

  TA KONTROLL.

  Når du trenger å justere volumet, dempe mikrofonen eller stille inn kameraposisjonen manuelt, anvender MeetUps fjernkontroll radiofrekvenssignaler (RF) for pålitelig og diskret kontroll uansett hvor du befinner deg i rommet. Du kan også laste ned den kostnadsfrie Logi Remote-appen (tilgjengelig på iTunes for å styre MeetUp med en iPhone eller iPad.

  VEGGSPARER

  Ingen boring? Ikke noe problem. Ved å feste til VESA-monteringspunktene bak skjermen, gjør det valgfrie TV-stativet for MeetUp at du kan plassere MeetUp over eller under skjermen uten å bore nye hull.

  RIGHTSENSE-TEKNOLOGI

  Logitech RightSense™ proaktive teknologi gjør det enklere og mer automatisk å holde bedre møter. RightSound optimaliserer menneskestemmen og forbedrer klarheten i samtalen. RightSight beveger automatisk på kameraet og justerer zoomen slik at ingen blir utenfor bildet. RightLight viser alle fra sin beste side, uansett lysforhold.

 • Spesifikasjoner

  Generelt

  • EAN: 5099206072060
  • Produsentens varenummer: 960-001102
  • Farge: Svart

  Produktinnhold

  • Dette er med i esken:

   MeetUp ConferenceCam

   Fjernkontroll

   Kabel for USB 2.0: 5 m

   Strømforsyning

   Veggfeste og festeanordninger

   Brukerdokumentasjon

  Spesifikasjon

  • Dimensjoner:

   Høyde: 104 mm

   Bredde: 73,3 mm

   Dybde: 85 mm

   Vekt: 1,04 kg