Mac Pro med 6-kjerners Xeon E5

kr 33 990,-
Kan bestilles
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
MD878H/A
kr 33 990,-

Kampanje! Oppgrader denne Macen, og få 5% rabatt! Rabatten trekkes fra når du bygger din Mac med ønskede oppgraderinger på neste side. Kampanjeperiode: 6. juni t.o.m. 30. juni 2019.

De nyeste prosessorene – doble grafikkprosessorer i arbeidsstasjonsklassen – neste generasjon SSD-lagring – ultraraskt minne – enestående utvidelsesmuligheter. Alt dette i en radikalt designet datamaskin ulikt alt du har sett til nå. Fremtidens profesjonelle stasjonære datamaskin er her.

 • Sekskjerners Intel Xeon E5-prosessor
 • 16 GB DDR3 ECC-minne på 1866 MHz
 • Koble til opptil tre 4K-skjermer eller seks Thunderbolt-skjermer
 • To AMD FirePro D500-grafikkprosessorer

Fremragende ny design

Mac Pro er den profesjonelle datamaskinen, oppfunnet på nytt fra innerst til ytterst. Ved å plassere de mest avanserte teknologiske løsningene som finnes, rundt en felles kjølekjerne, har vi gjort dette til den kraftigste og mest utvidbare Macen noensinne. Samtidig er den utrolig kompakt og stillegående.

Kraftige flerkjerneprosessorer

Nye Mac Pro har den nyeste Intel Xeon E5-prosessoren, med opptil 12-kjerners prosessorkraft og firekanals minnekontroller som gir en minnebåndbredde på opptil 60 GB på én brikke. Og med 40 filer med tredje generasjon PCI Express-gjennomstrømming, opptil 30 MB nivå 3-buffer og over 500 gigaFLOPS ved toppytelse, vil du aldri savne fart.

To grafikkprosessorer i arbeidsstasjonsklassen

Hver nye Mac Pro leveres som standard med to AMD FirePro-grafikkprosessorer i arbeidsstasjonsklassen. Hver av disse har opptil 6 GB dedikert VRAM og 2048-strømprosessorer som gir minnebåndbredde på opptil 264 GB/s og opptil 3,5 teraFLOPS. Det er nok kraft til å redigere 4K-video i full oppløsning mens effekter bearbeides i bakgrunnen – og fortsatt koble til opptil tre 4K-skjermer.

Raskere PCIe-basert SSD-lagring

Neste generasjon PCIe-baserte SSD-lagring er opptil 2,4 ganger raskere enn SATA-baserte SSD-disker og opptil 10 ganger raskere enn en SATA-harddisk med 7200 rpm. Oppstart, start av apper, selv åpning av enorme filer, skjer ganske enkelt lynraskt.

Thunderbolt 2

Bygg opp din egen drømmearbeidsstasjon – uten å måtte begrense deg til plassen inne i kabinettet. Thunderbolt 2 leverer en gjennomstrømming på opptil 20 Gb/s til hver eksterne enhet. Og ettersom du kan seriekoble opptil seks eksterne enheter til hver Thunderbolt 2-port, kan du koble til enorme mengder med lagringsplass, legge til et PCI Express-utvidelseskabinett og jobbe med de nyeste 4K-skjermene.

Høydepunkt

Sekskjerners Intel Xeon E5-prosessor
To AMD FirePro D500-grafikkprosessorer
16 GB DDR3 ECC-minne på 1866 MHz
256 GB PCle-basert SSD-lagring
Porter: seks Thunderbolt 2, fire USB 3, to Gigabit Ethernet og en HDMI 1.4 Ultra HD
Koble til opptil tre 4K-skjermer eller seks Thunderbolt-skjermer
Innebygd 802.11ac Wi-Fi2 og Bluetooth 4.0
OS X Yosemite, verdens mest avanserte operativsystem for datamaskiner

Spesialkonfigurert Mac

Hos Eplehuset kan du konfigurere din nye Mac så den passer helt til dine behov. Når du velger en av standardmodellene og trykker på "konfigurer og kjøp"-knappen får du mulighet til å velge oppgradering til kraftigere prosessor, større lagringsmedium og annet som er tilgjengelig for den aktuelle Mac-modellen. En spesialkonfigurert Mac er normalt bestillingsvare med to til tre ukers leveringstid, ettersom den bygges ved Apple sin fabrikk etter at din bestilling registreres.

Vi hjelper deg å velge

Trenger du hjelp til å velge rett Mac? Ring våre kunnskapsrike kundeveiledere på telefon 73 20 24 00 (man-fre: 09:00-19:00, lør: 10:00-16:00), kontakt oss på vår Facebook-side eller send oss en e-post: kundesenter@eplehuset.no. Vi hjelper deg gjerne med å velge den Mac-en som passer aller best for deg.

Spesifikasjoner

General

 • Varenummer: MD878H/A

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  Mac Pro
  Strømkabel
  NB! Tastatur og mus selges separat.