AirPlay 2. Lyd i alle rom.

Noen ganger (ofte) er vi i Eplehuset så digitalt begeistret at støynivået faktisk når litt faretruende høyder. Da AirPlay 2 ble introdusert var det ett av disse tilfellene. AirPlay 2 gjør det mulig å trådløst strømme musikk og podkaster til høyttalere i hjemmet... men det er vel ikke noe nytt?


 Sist oppdatert: 2. desember 2018


OM DU ALLEREDE HAR ET APPLE- PRODUKT, og siden vi tross alt lever i 2018, så er du nok helt riktig vant med å strømme musikk fra iPhone til en høyttaler. AirPlay 2 er en videreførelse av AirPlay, som allerede gjør dette mulig og kom så tidlig som i 2011. Den STORE forskjellen er at du kan sende lyden ikke bare til en enhet om gangen, men til alle høyttalerne samtidig. Du kan strømme stereolyd til forskjellige høyttalere rundt i hele hjemmet og enkelt styre musikken fra alle dine Apple-produkter. Det gir en helt ny dimensjon og multirom-funksjonalitet som vi lenge har gledet oss til!

SNARVEI TIL MUSIKKEN. Alle høyttalere med støtte for AirPlay 2 dukker opp i Kontrollsenter – vinduet med snarveier for å ta bilde, styre lyset, skru av-og-på Wi-Fi og mer. Herifra kan du enkelt velge hvilke høyttalere du vil at lyden skal spille ut av, starte/stoppe og styre volumet. Kontrollsenter kan åpnes uansett hva du holder på med og selv om skjermen er låst, så nå er det bare å sveipe fram

Kontrollsenter og sette på stemningsfulle toner i stua, øke volumet på badet og bytte album fra kjøkkenet – ut til hele hjemmet. Og har du venner på besøk? Høyttalerne vil være tilgjengelig på deres Kontrollsenter også – uten å laste ned en app eller noe oppsett, så de kan være med og styre musikk.

START OG STOPP MED SIRI. Som Apple Music-bruker kan du i tillegg bruke Siri og spille ulik musikk i de forskjellige høyttalerne. Be Siri starte en sang, album eller spilleliste i et bestemt rom, i alle rom, i noen av rommene, eller forskjellig musikk i ulike rom. Har du startet musikken med Siri kan du når som helst bytte over til å bruke Kontrollsenter, og motsatt.

«Hei Siri. Spill Lemaitre i alle rom.» «Hei Siri. Stopp musikken i stua.» «Hei Siri. Sett opp lyden på kjøkkenet.»

FORTSETT MED APPLE TV. Også Apple TV har fått AirPlay 2 og kan på samme måte sende lyden til andre høyttalere. Se for deg at du for eksempel ser på fotballkamp i stua, men må inn på kjøkkenet for å kokkelere til middagen litt senere. Nå kan du enkelt velge at lyden også skal spilles gjennom høyttaleren på kjøkkenet, så du ikke går glipp av noe. Eksisterende høyttalere som er koblet til Apple TV, selv om de egentlig ikke har støtte for AirPlay 2, vil bli en del av økosystemet av høyttalere du kan spille gjennom.

UTVIKLINGEN TAR FART. AirPlay 2 er ganske nytt, men i økende fart får flere og flere høyttalere støtte for teknologien. Noen av dem trenger bare en programvareoppdatering, i mens andre vil komme med helt nye modeller. Har du for eksempel Sonos One eller Play:5 er det bare å sette seg ned og kjøre gjennom siste oppdateringen. Du vil ikke angre.

Vi regner med at du om en stund utelukkende vil se AirPlay 2-støttede lydprodukter hos oss. For dette er noe vi virkelig tror på.

 

 

Kjøp høyttaler med støtte for AirPlay 2
 1. Sonos Beam - Hvit
  Sonos Beam - Hvit
  • Smart og kompakt lydplanke
  • Styr med stemmen, app eller Apple AirPlay2
  • Finjustert av oscarvinnende lydteknikere
  • Enkel sammenkobling med flere Sonos
  Ikke på nettlager
  På lager i flere butikker
  ×

  Lagerstatus i butikk

  Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

  Oppdaterer...
  Tilbudspris kr 4 190,- Før kr 4 499,-

Les også:

Genitime.

Koding lærer barna å mestre livet.

Koding i klasserommet.

Det enkle vinner.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om nyheter, tilbud og kataloger direkte via e-post.