En stue midt i sentrum.

Storgata 17 er den første butikken i byen hvor du kan sette deg ned på puffen, føle deg som hjemme – og prøve ut smarte hjem.


 Sist oppdatert: 8. desember 2018


OPPLEV STUA. I Eplehuset selger vi ikke hva som helst. Vi selger bare det som begeistrer oss. Det vi tror på. Brukervennlige produkter som gjør livet enklere. Løsninger fra innovative og visjonære produsenter. Lite stemmer så godt som når vi snakker om smarte hjem. Da lokalene i Storgata 17 skulle utvides, og teamet bestemme hva det nye rommet skulle bli, så måtte det bli nettopp det. Men med et brennende ønske om å inspirere og begeistre alle som kommer inn i butikken kunne det ikke bare være et showroom. Smarte hjem skal oppleves – og det skal skape opplevelser.

FØL DEG SOM HJEMME. Tar du turen innom butikken kan du se hvordan et smart hjem virkelig fungerer.

 Du kan blant annet styre alle lysene fra en iPad eller med stemmen, men mer enn det, du kan oppleve hvordan farge og lyssetting endrer stemningen i hele rommet og hvor lettvint det er med talestyring. Du kan oppleve hvor trygt og sikkert det er med et smart overvåkningskamera og røykvarsel, og hvor praktisk det er med bevegelsessensor som får alt til å våkne i det du går inn i stua. Også får du oppleve entusiaster som blir like begeistret av å fortelle og vise deg mulighetene med smarte hjem, som du vil bli av å lære om dem. For begeistringen i stua på hjørnet av Storgata 17 står skyhøyt – og du er velkommen inn.

 

 

Les også:

Genitime.

Koding lærer barna å mestre livet.

Møt Smarte hjem-ekspertene Anders & Bjørnar.

Det enkle vinner.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om nyheter, tilbud og kataloger direkte via e-post.