Miljøbevisste kunder Panter.

Flere tusen nordmenn har benyttet seg av Pant og innbytte. De selger sin gamle Mac og mobiltelefon til Eplehuset når de kjøper noe nytt.


 Sist oppdatert: 8. oktober 2019


MILJØBEVISSTE KUNDER. Eplehusets kunder er miljøbevisste, og vi sørger for at utrangerte modeller blir resirkulert i henhold til strenge miljøkrav. I tillegg er det veldig mange brukte mobiler og Macer som skaper stor digital begeistring i andre deler av verden.

ØKTE KRAV TIL SIKKERHET. Mange tror at ved å gjenopprette harddisken eller mobiltelefonen til fabrikkinnstillinger, så er det trygt å kaste den. Dette er ikke tilstrekkelig. Mange data kan likevel gjenopprettes, og dette kan i verste fall gi store negative konsekvenser. Den økonomiske kriminaliteten innenfor såkalt EE-avfall er blitt en stor industri på verdensbasis. ID-tyveri og annen økonomisk kriminalitet øker dramatisk, og dermed øker også risikoen for å bli rammet.

LETTVINT RABATT. Mange blir overrasket når de oppdager Pant og innbytte. Kanskje hadde de planer om å selge sin gamle iPhone på Finn, men for det første føles det ikke helt trygt, og for det andre tar det tid. I stedet får de en rabatt på det nye de kjøper. På eplehuset.no kan du se hva du kan få for utstyret du vil bytte inn. Du må gjerne levere inn ere nettbrett, Macer eller mobiler.

Dette skjer med det gamle utstyret:
Når vår samarbeidspartner CMR mottar enheten, sørger de for at produktet gjennomgår en fullstendig og omfattende dataslettingsprosess. Dette gjennomføres av selskapets trente teknikere i et sikkert område. De enhetene som ikke egner seg for videresalg, blir destruert med full sporbarhet. Enheter som skal videresendes, testes og gjøres klar til salg, før de videreselges. Noe selges i Europa, men det meste går til utviklingsland.

Hvordan Pante?

Les også:

store ORD.

AirPlay 2. Lyd i alle rom.

Koding i klasserommet.

Det enkle vinner.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om nyheter, tilbud og kataloger direkte via e-post.