Skjermtid - nytt, nyttig verktøy i iOS 12.

Med iOS 12 og den nye funksjonen Skjermtid får du kartlagt akkurat hvordan du bruker din iPhone og iPad. Skjermtid logger nemlig blant annet hvor lenge du bruker individuelle apper, hvor mange varslinger du får, og hvor mange ganger du tar opp og åpner enhetene dine. Med denne innsikten blir man mye mer bevisst bruken, og kanskje er det helt på sin plass å kutte ned på et spill eller fjerne varslinger fra en app.


 Sist oppdatert: 2. desember 2018


TA KONTROLL. Det flotte med SKJERMTID er at man i tillegg til innsikten også enkelt kan gjøre nettopp slike endringer og justeringer. Du kan for eksempel sette tidskvote på bestemte apper og tidsintervall for skjermfri tid. Og fordi det kan settes opp på tvers av enheter, inkludert alle som er med i en familiedeling, kan man passe på at hele familien utnytter tiden – både på og bort fra enhetene, på best mulig måte.

MINDRE FORSTYRRELSER. Sammen med SKJERMTID får du også flere måter å redusere antall forstyrrelser som kommer inn. Du kan blant annet velge at varslinger kun skal vises når skjermen er låst opp, og rett fra låst skjerm kan du nå i sanntid administrere nye varslinger som dukker opp og skru dem helt av. Meldingstråder vil også automatisk bli gruppert sammen, sånn at et raskt blikk ned er alt du trenger for å se hvilke som er viktige og ikke.

Vi anbefaler alle å laste ned iOS 12 og bli kjent med disse ny funksjonene. For selv om det er masse fantastisk man kan gjøre med en iPhone og iPad, så er det viktig å være bevisst hvordan man bruker dem. Og noen ganger er det godt å bare være i øyeblikket – uten å se ned på en skjerm.

iOS 12 er laget for å gi mer fart og bedre ytelse i alt man gjør, fra åpning av apper og menyer, til å skrive på tastaturet og ta et bilde. Det beste er at iOS 12 er støttet på alle enheter helt tilbake til iPhone 5S og iPad Air, så du kan oppleve raskere ytelse, bli mer bevisst og ta kontroll – med den enheten du allerede har.

Les også:

En stue midt i sentrum.

Miljøbevisste kunder Panter.

store ORD.

Det enkle vinner.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om nyheter, tilbud og kataloger direkte via e-post.