5 smarte til din Apple TV.

 

Med Apples smart hjem-teknologi kan du styre hjemmet med telefonen, ved å snakke til Siri, eller ved å  programmere alt på forhånd.


 Sist oppdater: 18. juni 2018


 

 

 

#1 Sett liv til kveldsmaten eller godnatthistorien, og skap unike øyeblikk. Med 16 millioner farger finnes det en stemning for alle anledninger. Philips Hue Ambiance.

#2 Lei av å sove dårlig? Med en personlig assistent får du vite hvorfor, og kan gjøre noe med det. 4 presise sensorer. Netatmo Healthy Home Coach.

#3 Som å ha en vaktbikkje uten å eie en hund. Få beskjed når postbudet har vært på døra, og finn ut om lyden du hører utenfor, er et dyr eller menneske. Netatmo Presence utendørskamera.

#4 Ikke fyr for kråkene. Nyt heller smart varme styring og spar strøm – uten å løfte en finger. Elgato Eve smart radiatortermostat.

#5 Skap den riktige stemningen – fra kjølig oppkvikkende dagslys til avslappende varmt. Alt i én og samme pære. Philips Hue White.

Les også:

Apple TV - hjemmehub

Med en Apple TV i hus kan du enkelt styre ditt smarte hjem - selv om du ikke er hjemme. Bare sett den opp som en hjemmehub og du har tilgang til tilbehøret fra overalt.

Deler sin digitale begeistring.

Hva skjer i den (nærmeste) digitale framtida?

Det viktigste vi har. Nå og senere.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om nyheter, tilbud og kataloger direkte via e-post.