Det viktigste vi har.
Nå og senere.

Lite er de seneste årene skrevet og pratet mer om enn miljøet. Og godt er det – for er det noe vi er avhengig av, er det å ta vare på den verden vi lever i, slik at fremtidige generasjoner får samme muligheter som oss. I Eplehuset tar vi miljø på alvor, og vi vil gjøre ord til handling og gjør det vi kan for å bidra. Både internt og eksternt.

 Sist oppdater: 18. juni 2018


MILJØ I RYGGMARGEN. I 2017 fylte Eple-huset 15 år. Og med stadig økt fokus på miljø føltes det på tide å inkludere Miljø som en av bedriftens kjerneverdier. Sammen med Kunnskap, Inspirasjon og Begeistring vil nå også Miljø være med på å prege hvordan Eplehuset skal drives. Det kan dreie seg om fokus på godt arbeidsmiljø, ansatte som tar vare på egen helse – hvilke leverandører og samarbeidspartnere vi knytter til oss, eller tjenester vi tilbyr.

ANSATTE SOM ENGASJERER SEG. Nylig etablerte vi vårt eget Miljøråd, med 11 ansatte fra ulike avdelinger i selska-pet. Medlemmene møtes en gang hvert kvartal. Formålet med Miljørådet er å finne ut hvordan vi kan gjøre mer for miljøet og samfunnet rundt oss – både i og utenfor selskapet. Samarbeid med organisasjonen Hold Norge rent er en av avtalene bedriften har inngått i senere tid. Ellers er trening, gjenbruk og å velge beina eller sykkelen fremfor bilen eksempler på enkle ting i hverdagen mange av våre ansatte har fokus på.


 

NYTT LIV TIL GAMLE MACER OG iPHONER. Med vår tjeneste Bytt til nytt får kunder mulighet til å bytte inn sin gamle telefon, nettbrett eller Mac for å få avslag på et nytt produkt. Veldig viktig for oss i denne sammenhengen er at de gamle produktene blir gjenbrukt eller kommer til nytte på andre måter i stedet for at de kastes. Nettopp derfor blir alle enheter som innleveres hos oss, gjenvunnet eller solgt på nytt i utviklingsland. I mange av disse landene kan fasttelefoner være dyre eller ikke tilgjengelige i det hele tatt. Gjenbrukte mobiler er et rimelig og bærekraftig kommunikasjonsmiddel som hjelper bedrifter å arbeide mer effektivt, og familier med å holde kontakten.

 

Hva gjør DU for å bidra til en bærekraftig utvikling? Det er ikke alltid så mye som skal til.

Les også:

Det geniale med iCloud.

Smarte hjem.

Vi ordner det.

Hva er Epleheim?

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om nyheter, tilbud og kataloger direkte via e-post.