eplehuset.no

 

Eplehuset.no er din norske Apple-ekspert på nett. Her finner du alt du trenger av Apple-produkter, smarte hjem-løsninger, god lyd og spennende tilbehør.


 Sist oppdater: 18. juni 2018


 

 

Mye har skjedd siden eplehuset.no ble lansert i 2006, men målet er fremdeles det samme: Vi selger bare det som begeistrer oss. Det som VI TROR PÅ. Derfor holder vi oss alltid oppdatert på den fremste tek-nologien og produktene som gjør hver-dagen litt enklere.
På eplehuset.no handler du raskt, trygt og enkelt året rundt – både til deg selv og bedriften. I tillegg til Mac, iPad, iPhone og Apple Watch har vi et stort utvalg av spennende kvalitetsprodukter innen trening, foto, droner og ladeutstyr.

 

NOE AV DET DU FÅR I NETTBUTIKKEN:
-    Komplett oversikt over alle tilbud
-    De siste produktnyhetene
-    Serviceportal
-    Nyttige artikler, smarte tips og spennende innhold
-    Veiledning og hjelp via chat
-    Fleksible betalingsløsninger
-    Lager i Norge


 

HJELP NÅR DU TRENGER DET. Akkurat som i butikk får du på nett nyte godt av vår lidenskap og ekspertise for Apple. Har du spørsmål eller ønsker du veiledning? Våre dyktige kundesentermedarbeidere sitter klare for å hjelpe deg via vår chat.

KJØP NÅ – BETAL SENERE. Med handlekonto kan du kjøpe det du har lyst på i dag – og betale litt hver måned. Du kan også velge å utsette betalingen eller å dele den opp i faste månedsbeløp.

VELG DEN LEVERINGEN SOM PASSER DEG. På eplehuset.no har vi alltid gratis frakt og 1–3 dagers levering fra vårt sentrallager i Norge. Du velger selv om du ønsker å hente pakken på post-kontoret eller å få den levert på døren. Ønsker du pakken raskere enn dette, kan du enkelt bestille ekspress over natt som leveres påfølgende arbeidsdag.

LEDENDE MERKER VI FØRER: Apple, Native Union, Libratone, Philips Hue, Bose, Beats, DJI og ROLI m.fl.

Les også:

Hva skjer i den (nærmeste) digitale framtida?

En bEEGeistret reise inn i hodet til Espen & Marius.

5 smarte til din Apple TV.

#treningsglede

Gode løpesko, Apple Watch og musikk på øret er alt Kjersti Buaas trenger for en vellykket treningsøkt ute i naturen.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om nyheter, tilbud og kataloger direkte via e-post.