Hjemmehub.

 

Når man snakker om smarte produkter er det ofte enkeltheten av å styre dem fra iPhone som trekkes fram. Vi mener Apple TV er like viktig, for med den i hus kan du gjøre mer, også når du ikke er hjemme.


 Sist oppdater: 18. juni 2018


 

 

 

GJØR MER. SMARTERE. I mange tilfeller er det praktisk å sjekke status eller styre de enkelte produk-tene individuelt, men ønsker du å virkelig utnytte produktene til sitt fulle? Lag noen ‘stemninger’ eller ‘automatiseringer’ som gjør alt på en gang.


En stemning er en forhåndsinnstilling som skrur av eller på, og til et bestemt nivå, ett eller flere produkter samtidig. En automatisering er en handling som utløses basert på en endring i hjemmet. Det er først mulig om du har en Apple TV (3. generasjon eller nyere) eller iPad (iOS 11 eller nyere) stående hjemme. Vi anbefaler en Apple TV og gir deg noen av våre favoritter.


«HEI SIRI, GOD MORGEN.» Allerede fra alarmen går kan du ha en stemning klar. Lys på soverommet, temperaturen økes eller vifta skrus på, kaffemaskinen brygger en kopp kaffe og favorittmusikken starter å spille. Kall stemningen ‘God morgen’ og så er det bare å si «Hei Siri, god morgen». Alt starter og er klart til du reiser deg opp fra senga.

NÅR JEG FORLATER HJEMMET. Det er hverken miljøvennlig eller billig at ting står på når ingen er hjemme, men du kan enkelt lage en automatisering som skrur av elektriske komponenter, låser døra og aktiverer alarmen når du går.

 Apple TV vet, selv om sistemann skulle glemme å gjøre det. Og fordi den gir deg tilgang eksternt – kan du når som helst sjekke status eller styre produktene fra der du er.


NÅR JEG KOMMER HJEM. Når førstemann kommer inn døra ønsker man selvfølgelig at ting skal skru seg på, men full flombelysning om sola står midt på himmelhvelvingen er mot sin hensikt. Derfor kan du sette opp automatiseringer i henhold til tid på døgnet, så får du det enda mer behagelig og helt etter din hverdag.


«HEI SIRI, SETT PÅ JENTEKVELD.» Vi elsker å gjøre det ekstra koselig når vi får besøk, men hvorfor bruke tid på det når Siri kan gjøre det for oss? Lag stemninger til enhver anledning.  Du vil garantert imponere om lyset plutselig matcher fargen på drakta til fotballaget eller guilty pleasures fra 80-tallet pumpes ut av anlegget. 

Vil du ha mer informasjon eller hjelp til å komme i gang med smarte hjem? Vi ordner det. Ta turen innom en av våre butikker eller servicesenter. Vi kommer også gjerne hjem til deg.

 

 

 

Les også:

Lykkelig uten tråd.

5 smarte til din Apple TV.

Her finner du alt du trenger i en digital hverdag.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om nyheter, tilbud og kataloger direkte via e-post.