Lykkelig uten tråd.

 

Savner du diskett- eller CD-ROM-stasjonen? Tvilsomt. Å fjerne dem åpnet for nye teknologier og bedre design: flere bærbare produkter, større kapasitet og kortere vei til begeistring. I 2016 forsvant minijack-porten fra iPhone. Hvorfor? Ikke fordi fremtiden er trådløs, men fordi nåtiden allerede er trådløs. Det gjelder også for god lyd.


 Sist oppdater: 18. juni 2018


ET LØFT FOR LYTTEOPPLEVELSEN. Vi i  Eplehuset har etter hvert fått lang erfaring med hva som er god lyd, og ikke minst er vi levende engasjert i hva som begeistrer på lydfronten. Om du liker en fremtredende bass eller et mer nøytralt lydbilde, det finnes noe for alle og enhver – i et par trådløse hodetelefoner. I tillegg understreker vi alltid friheten du får uten kabler. Det kan rett og slett ikke sammenlignes. Vi mener det LØFTER lytteopplevelsen.
 

TRØBLETE START. Da trådløse hodetelefoner først kom på markedet, var det tydelig at noe manglet: Kort batteritid, sparsommelig lydkvalitet i tillegg til stiv pris ga kanskje ikke mersmak, trådløse hodetelefoner var da mer en kuriositet. Men teknologien har tatt noen kvantesprang siden da, og nå er det (nesten) ingen grunn til å velge de med ledning.


VIDUNDERLIG FORTSETTELSE. Bekymret for at det plutselig blir lite batteri? Med en heldags spilletid på én lading er det ikke så sannsynlig at du går tom på verst tenkelig tid. Mange har uansett så kort ladetid at kun 5 minutter lading kan gi 2–3 timer avspilling. For å slippe å nøste opp kabler tar vi heller en kjapp lading når man snører på skoene – hvis du spør oss.
Det er heller ikke tilfeldig at de mest kjente produsentene, som B&O og Bose, i stor grad har gått over til trådløse modeller. Teknologien er så god at du får den samme fantastiske

lyden du er vant med – og gleden av å nyte den uten forstyrrende kabler. Eller foretrekker du den karakteristiske lyden fra Beats? De fleste modellene kommer med Apple sin W1-chip, som gjør det til en drøm å veksle mellom Apple-produktet lyden spilles fra. Det er garantert mer sømløst enn å dra og dytte i den kabelen.

OG BEDRE VIL DET BARE BLI. Å fjerne minijack-porten på iPhone har allerede banet vei for ny og bedre teknologi. Nå får du lang batterilevetid, topp lydkvalitet og GODE hode-telefoner fra 500-lappen: Ingenting slår det å høre på musikk – uten en tråd. Og bedre vil det bare bli. Gled deg!

MED TRÅDLØSE HODETELEFONER

  • trenger du ikke å nøste opp knuter og floker – alt er klart
  • blir det mindre slitasje, og du unngår ledningsknekk eller at du får lyd bare i det ene øret
  • slipper du å bekymre deg for å dra med Macen når du beveger deg
  • trenger du ikke å tenke på om kabelen passer til neste kjøp
  • slipper du å drasse på enheten med musikken – du bare kobler deg til
  • danser du hemningsløst og unngår at noen ser deg bli kveilet inn i kabler

Les også:

Hva skjer i den (nærmeste) digitale framtida?

En bEEGeistret reise inn i hodet til Espen & Marius.

5 smarte til din Apple TV.

#treningsglede

Gode løpesko, Apple Watch og musikk på øret er alt Kjersti Buaas trenger for en vellykket treningsøkt ute i naturen.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om nyheter, tilbud og kataloger direkte via e-post.