#treningsglede

Gode løpesko, Apple Watch og musikk på øret er alt Kjersti Buaas trenger for en vellykket treningsøkt ute i naturen.


 Sist oppdater: 20. desember 2018


 

– Jeg liker å ha oversikt over hvor fort og langt jeg løper, og hvor mange høydemeter jeg legger bak meg underveis. Apple Watch med innebygd GPS er dermed perfekt å ha med på trening! Å kunne se informasjonen og selv se at jeg har fremgang, det er en stor motivasjonsfaktor for meg.


FULL OVERSIKT. Apple Watch er den ultimate treningskompisen. Med denne er det enkelt å bytte fra én treningstype til en annen i samme økt, samtidig som den gir omfattende oversikt over alle målinger etter endt trening.
– Apple Watch er genial dersom du ønsker å holde deg oppdatert på puls og intensitet. Den gir umiddelbar oversikt og hjelper meg til å bli mer motivert, trene mer effektivt og til å utvikle meg videre. Det er jo selve aktiviteten som gir treningsglede, men det er gøy å følge med på progresjonen og se tilbake på innsatsen og energien jeg investerer i trening og egen helse.

 

TA DEG TID TIL Å PUSTE. Selv om det er den fysiske og utholdende delen av treningsøkten som er i fokus, er det også viktig å gi seg selv tid til å roe ned pusten. En av Kjerstis favorittfunksjoner på Apple Watch handler om nettopp denne.
– Jeg liker at klokken minner meg på å ta ett minutt til å bare puste. Det er utrolig viktig å gi seg selv tid hver dag til å senke skuldrene og puste langt nedi magen. En slik øvelse kan være med på å gjøre underverker for egen helse.


MUSIKK I ØRENE. Musikk er en viktig del av treningen for mange. Kjersti sverger til de svette- og vannbestandige øreproppene Powerbeats3 Wireless under trening. Med 12 timers batteritid har disse kraft og stayerevne til å tåle mange økter.
– Den trådløse funksjonen mellom Apple Watch og Beats ørepropper er nyttig. Jeg liker å høre på musikk og podcasts når jeg løper, klatrer eller trener styrke.

 

 

Les også:

Deler sin digitale begeistring.

Apple TV - hjemmehub

Med en Apple TV i hus kan du enkelt styre ditt smarte hjem - selv om du ikke er hjemme. Bare sett den opp som en hjemmehub og du har tilgang til tilbehøret fra overalt.

Vi ordner det.

Smarte hjem.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om nyheter, tilbud og kataloger direkte via e-post.