Vi ordner det.

Hvordan liker du kundestøtte? Brukervennlig, effektiv og med et smil, ikke sant? Vi vet hvor mye det betyr for deg å ha iPhonen tilgjengelig og Macen i orden. Det er derfor vi setter vår ære i å løse store og små problemer på en måte som gjør at du også sitter igjen med et smil. Her får du vite litt om hva gjengen på servicesenteret kan gjøre for deg:

 Sist oppdater: 18. juni 2018


Med et smil.

Vi er autoriserte fagfolk. Som hos få andre beholder du garantien og reklamasjonsretten når Eplehuset reparerer. Vi har kun autoriserte verksted med sertifiserte teknikere, slik at du skal være trygg på at reparasjonen utføres av fagfolk og at alle deler som benyttes er originale.

Få hjelp uansett hvor du har handlet. Vi bryr oss ikke om hvor du har kjøpt Apple- produktet ditt. Vi sjekker det og reparerer det uansett. Vi tror også at det er best for deg at ditt produkt blir vurdert av sertifiserte Apple-eksperter. Det gjør at du beholder garantien og reklamasjonsretten.

Vi tar rettighetene dine på alvor. Vi er opptatt av at du alltid skal få den beste løsningen og alt du har krav på. Det er en av grunnene til at vi ikke bare undersøker produktet for feil og skader, men også om det er en sammenheng mellom disse. Det gjør at vi i mange tilfeller kan dekke en feil selv om produktet har en skade.

 

Fiks det på dagen! Vi tilbyr en rekke reparasjoner og oppgraderinger på dagen. Batteribytte på iPhone er ett eksempel på det, og som en av to aktører i Norge kan vi også bytte iPhone-skjerm på dagen! Kom innom før klok-ken 14 på hverdager og 12 på lørdager, så ordner vi det!

Unngå kø – reserver tid. Fra sofaen, bussen eller hvor du enn er, kan du forhåndsregistrere servicen din – og enda bedre: Du kan reservere tid i servicedisken. Ingen liker å bruke mer tid enn nødvendig, eller å stå i kø. Ved å reservere tid kan du både spare tid og bli priori-tert ved kø.

Ikke noe tull. Ingen overras-kelser. Du får alltid et pris-overslag om noe ikke dekkes. Og vi reparerer aldri før du har godkjent. Vi bytter ut deler der det er mulig. Hvis det ikke er mulig, får du en erstatningsenhet. Enkelt og greit, altså.

 

Vi har tid og lyst til å prate og vise. Hos oss setter vi av tid til bare deg, i ro og mak, sammen med en av våre kunnskapsrike medarbeidere. Det finnes ingen grenser for hva vi kan hjelpe deg med: organisere familiebilder, lage en video til konfirmasjon, overføre filer fra gammelt til nytt produkt, oppsett av nytt produkt, hente inn dine favoritter m.m. Velg mellom enkelttime eller klippekort. NB! Husk å bestille tid til dette. Da setter vi av tiden. Og da er det lettere for oss å planlegge.

Det er lurt å forsikre seg. Alle har vi kjent på panikken idet iPhone flyr ut av hånden og ned mot bakken. Men det er ingenting å bekymre seg for. Med Eplehuset Trygghetsforsikring får du profesjonell hjelp når ulykken er ute. Snart har du produktet ditt hjemme igjen, helt og fungerende. Vi ordner det!

Visste du det? Som den eneste i Norge har Eplehusets service avdeling i Stavanger fått den gjeve tittelen Apple Premium Service Provider. Det er en tittel som blir gitt til autoriserte Apple- verksted som gjennom et helt år leve-rer en eksepsjonell serviceopplevelse og samtidig over-går alle Apples kriterier for kundetilfredshet og reparasjonskvalitet. Eller som vi ville sagt det: service med et smil.

Tips fra servicegjengen. Ikke vent med å levere inn pro-duktet ditt på service om du oppdager feil. I mellomtiden kan uhellet være ute og produktet blir skadet, eller reklamasjonstiden kan utløpe – og da får vi ikke lenger dekket den opprinnelige feilen. Og det er synd. Reserver heller tid i servicedisken, kom innom et av våre servicesenter eller send det inn til oss med en gang.

Les også:

#treningsglede

Gode løpesko, Apple Watch og musikk på øret er alt Kjersti Buaas trenger for en vellykket treningsøkt ute i naturen.

En bEEGeistret reise inn i hodet til Espen & Marius.

5 smarte til din Apple TV.

Apple TV - hjemmehub

Med en Apple TV i hus kan du enkelt styre ditt smarte hjem - selv om du ikke er hjemme. Bare sett den opp som en hjemmehub og du har tilgang til tilbehøret fra overalt.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om nyheter, tilbud og kataloger direkte via e-post.