Som den eneste i Norge, kan Eplehusets serviceavdeling i Stavanger smykke seg med den gjeve tittelen Apple Premium Service Provider.

 Apple Premium Service Provider (PSP) er en tittel som blir gitt til autoriserte Apple-verksted som gjennom et helt år leverer en eksepsjonell serviceopplevelse og samtidig går over målet på alle Apples kriterier for kundetilfredshet og reparasjonskvalitet. 

Tar digital begeistring på alvor

Siden 2013 har det ikke vært noen Premium Service Providere i Norge. Også da var det Eplehuset Service Stavanger som hadde tittelen. Servicesjef i Eplehuset, Aleksander Eriksen, er svært stolt over teamet i Stavanger. 

– Service Stavanger har hele tiden hatt fordelen av å ta i mot kundene der teknikerne er. Det gir kortere servicetid og mulighet for å gjøre flere reparasjoner på stedet. Dette er en fordel vi ønsker å gi alle kundene våre, og er en av årsakene til at vi velger å åpne servicesentre i de tre største byene. Vi åpnet vårt første servicesenter i Storgata 1 i Oslo i mai, før vi åpnet gågaten i Bergen i desember. I løpet av mars vil vi åpne vårt tredje servicesenter i Trondheim. 

PSP-status for alle verksteder i 2019

PSP-statusen vil ikke føre til endringer i hvordan servicen blir utført, men den høye kvaliteten vil bidra til å gjøre Eplehuset til et enda mer naturlig valg for kundene.

– PSP-statusen er nok en bekreftelse på at vi tar digital begeistring på alvor og har kundene i sentrum i alt vi foretar oss.

Målet er at alle Eplehusets Servicelokasjoner skal være PSP i løpet av de neste årene.

– Bergen var svært nære i 2018 og var over alle kriterier ved inngangen til desember. Det er kun små justeringer som skal til for at alle verkstedene oppnår PSP-status i 2019, sier Eriksen.

Vår dedikerte serviceavdeling i Stavanger

Tommy Sparøy

38 år.

Ansvar for den daglige driften av butikken og verkstedet i Stavanger.

Vært i Eplehuset siden 2009.

Ulf-Stian Haugen

35 år.

Apple Sertified Mac+iOS Technician med hovedansvar for Mac.

Vært i Eplehuset siden 2010.

Erik Johan Sandal

26 år.

Apple Sertified Mac+iOS Technician – deltid på iOS og Mac.

Vært i Eplehuset siden 2016.

Tom Edward Idland

37 år.

Apple Sertified Mac+iOS Technician med hovedansvar for iOS.

Vært i Eplehuset siden 2008.


Les mer om service her.