Hvordan jobbe effektivt og trygt med filer i skyen?

I en hverdag hvor teknologien utvikles raskere enn noensinne, er det viktig for bedrifter å utnytte mulighetene som følger. Skyløsninger er en enkel vei til å ta i bruk teknologi som gir bedriften en mer effektiv og kostnadsbesparende arbeidshverdag.

48% av norske bedrifter bruker i dag en eller flere skyløsninger og hele 81% av norske bedrifter innen informasjon og kommunikasjon! Med den raske teknologiske utviklingen vi i dag opplever vil denne prosenten stige betraktelig i tiden som kommer. Med denne utviklingen, er det ikke da viktig å tenke på å velge de riktige løsningene, effektivt bruke disse, og ikke minst hvordan sikkerheten ivaretas for både brukeren og bedriften?

Vi har gleden av å invitere til et gratisseminar hvor vi gir deg svar på dette spørsmålet! Vi har invitert fageksperter fra Dropbox, Apple, Microsoft, Tech Data og Lumagate, som forteller hvordan effektivt arbeid i skyen kombineres med høy sikkerhet - uten bekostning av mobilitet og samhandling

 

Dato: 5. desember 2017

Tid: 08:00-12:00

Sted: Kulturhuset (Boksen), Youngs gate 6, Oslo

Det blir enkel servering fra kl 08:00, og seminaret begynner kl 08:30.

Vær rask med påmelding, vi har kun et begrenset antall plasser!

 

Meld deg på her

 

 

Program

 

8:00 Registrering og frokost  

8:30 Velkommen! Olav Nguyen, Technical Manager – Eplehuset 

Enklere samarbeid i skyen med Dropbox Business. Hans Liljedal, Head of Nordic Channel Sales - Dropbox 

Dropbox er en av verdens største plattformer innenfor collaboration, og har over 600 millioner brukere verden over, hverav 2,5 millioner i Norge. Hans Liljedal forteller hvordan kunder som Veidekke, Orkla og Aller Media bruker Dropbox i sin virksomhet, og viser hvordan Dropbox integreres til Microsoft Office 365 og mer enn 300.000 andre apps. Økten omhandler også AdminX control og sikkerhetsegenskaper, SmartSync & Teamfolders for å aksessere alle dine filer i Dropbox Cloud og Drobox Paper for å dele de beste ideene mellom brukerne. 

Pause  

Hva gjør Apple for brukere innen IT-sikkerhet? Torgeir Bergsvik, System Engineer – Apple 

 

Samhandling uten bekostning av sikkerheten. Jan Morten Bråten, Territory Channel Manager - Microsoft 

Få en innføring i Microsoft Office 365 og sikkerheten rundt tjenestene. 

Pause  

Hvilke muligheter har du med Azure? Ola Risheim, Cloud Solution Architect – Lumagate 

Få med deg hvilke muligheter du har med Azure som din "Next level" datasenter. Betal kun for bruken, og få tilgang på all kapasitet du måtte trenge for å gjøre den jobben du ønsker. Uten å måtte investere i dyrt infrastruktur eller SANer. 

Hvordan komme raskt i gang med Azure? Aleksander Nilsen Martincic, Technical Pre-Sales Specialist - Tech Data

Aleksander vil vise Azure portalen og gå igjennom noen av de mulighetene den har å tilby. 

12:00 Takk for i dag!  

Program

 

8:00 Registrering og frokost  

8:30 Velkommen! Olav Nguyen, Technical Manager – Eplehuset 

Enklere samarbeid i skyen med Dropbox Business. Hans Liljedahl, Head of Nordic Channel Sales - Dropbox 

Dropbox er en av verdens største plattformer innenfor collaboration, og har over 600 millioner brukere verden over, hverav 2,5 millioner i Norge. Hans Liljedahl forteller hvordan kunder som Veidekke, Orkla og Aller Media bruker Dropbox i sin virksomhet, og viser hvordan Dropbox integreres til Microsoft Office 365 og mer enn 300.000 andre apps. Økten omhandler også AdminX control og sikkerhetsegenskaper, SmartSync & Teamfolders for å aksessere alle dine filer i Dropbox Cloud og Dropbox Paper for å dele de beste ideene mellom brukerne.

Pause  

Hva gjør Apple for brukere innen IT-sikkerhet? Torgeir Bergsvik, System Engineer – Apple 

Apple mener at personvern er en grunnleggende menneskerettighet og mye av den personlige informasjonen din - informasjon du har rett til å holde for deg selv - ligger i Apple-enhetene dine. Apples produkter er designet for å utføre fantastiske ting og for å gjøre hverdagen vår enklere og mer effektiv, samtidig som de ivaretar personvernet. Apple forteller hvordan de med sine produkter og tjenester ivaretar brukerens og bedriftens sikkerhet. 

Samhandling uten bekostning av sikkerheten. Jan Morten Bråten, Territory Channel Manager - Microsoft 

Få en innføring i Microsoft Office 365 og sikkerheten rundt tjenestene. 

Pause  

Hvilke muligheter har du med Azure? Ola Risheim, Cloud Solution Architect – Lumagate 

Få med deg hvilke muligheter du har med Azure som ditt "Next level" datasenter. Betal kun for bruken, og få tilgang på all kapasitet du måtte trenge for å gjøre den jobben du ønsker. Dette uten å måtte investere i dyrt infrastruktur eller SANer. 

Hvordan komme raskt i gang med Azure? Aleksander Nilsen Martincic, Technical Pre-Sales Specialist - Tehch Data 

Aleksander vil vise Azure portalen og gå igjennom noen av de mulighetene den har å tilby.

12:00 Takk for i dag!  

 

 

Foredragsholdere

Hans Liljedahl

Head of Nordic Channel Sales - Dropbox

Hans Liljedahl er ansvarlig for Dropbox sin satsing på partnere i Norge og Norden. Han har 20 års erfaring med å bygge partner-økosystem i Norden hos noen av de ledende software-leverandørene som bl.a. Adobe og Xerox. I senere tid også innen it-sikkehet hos Trend Micro og RSA Security.  Hans Liljedahl bor i og kommer fra Stockholm. 

Aleksander Nilsen Martincic

Technical Pre-Sales Specialist - Tech Data 

Aleksander har en bakgrunn i drift av datasystemer fra NTNU med hovedfokus på hybridmiljø. Han jobber i dag som teknisk salgsspesialist hos Tech Data. Aleksander har i det siste hatt fokus på å hjelpe bedrifter I gang med Azure

Jan Morten Bråten

Territory Channel Manager - Microsoft

Jan Morten Bråten er ansvarlig for salg og forretningsutvikling av Modern Workplace-applikasjonene (Office 365, Windows og Sikkerhet) i Microsoft. Han har lang erfaring fra både hardware- og software-salg. I de siste seks årene har han hatt ulike roller i Microsoft

Torgeir Bergsvik

System Engineer - Apple 

Torgeir har med seg i bagasjen en jobb som forsker hos Forsvarets Forskningsinstitutt hvor han arbeidet på radio- og datakommunikasjon, som teknologirådgiver i telekommunikasjon. Han har jobbet i flere år som teknologirådgiver hos Microsoft og nå hos Apple. 

Ola Risheim

Cloud Solution Architect - Lumagate 

Ola har i de siste året jobbet med Cloudtjenester med fokus på å vise potensialet, ROI og prosessen i å gå fra tradinsjonell datasenter og over til cloud. Han er en rådgiver for Microsoft rundt "Cloud and Mobility".