Fanger de viktige øyeblikkene med telefonen


Bli med vår ambassadør Kjersti Buaas på tur til Nord-Norge og USA.

Gjennom karrieren som profesjonell snowboarder, får Kjersti mulighet til å reise over hele verden. – Å dra på eventyr og oppleve nye steder, er noe jeg elsker og prioriterer så ofte jeg kan. Reine i Lofoten er utvilsomt et av verdens vakreste steder, forteller Kjersti.

 «Telefonen er alltid med på reise og er lett tilgjengelig når jeg finner noe å ta bilde av. Kombinert med kamerahåndtaket DJI OSMO Mobile får jeg enkelt bildene til å se profesjonelle ut.»

Profesjonelle bilder med telefonen

Storslått natur, spisse fjell og hvite sandstrender så langt øyet kan se. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Lofoten er et av verdens mest besøkte steder om sommeren.

 – Vi startet på Lofoten Ski Lodge i Kalle. Videre gikk turen mot Moskenes med stopp i Reine, Å og Sakriøy. Jeg elsker å sitte i baksetet og la meg selv fortape i landskapet, menneskene og bygningene vi kjører forbi underveis.

I følge Kjersti er det få ting som slår en tur i vakre omgivelser. Alle inntrykkene foreviger hun med mobilkameraet på sin iPhone.

 – Jeg er en skikkelig film- og fotonerd, så det klør selvsagt litt ekstra i fingrene når det er mange fine motiv å ta bilde av. Jeg hopper gjerne inn og ut av bilen flere ganger for å strekke på beina, nyte det jeg ser og ta massevis av bilder. Bevegelsen, kontrastene og alle inntrykkene som passerer forbi gir meg masse inspirasjon.

Ønsker du å ta bedre bilder med mobilen? Les mer om hvordan du kan bli en bedre mobilfotograf.

Historieforteller

Etter å ha tilbragt en lang vintersesong i bakken, var det godt å endelig kunne gå barbent og kjenne sand under føttene.

Moab i den amerikanske delstaten Utah har lenge vært på ønskelisten over steder jeg ønsker å besøke. Jeg kom rett fra snøfylte Colorado til denne fantastiske nasjonalparken. Her tilbragte jeg flere timer, forteller Kjersti.

Omgitt av rustrøde fjell og ørkenlandskap ble tiden brukt på meditasjon, yoga og naturligvis foto.

 – Jeg synes det er veldig morsomt å sette sammen video og musikk til et materiale jeg kan dele med andre. En av mange fordeler med DJI OSMO er at det er enkelt å få stabile bilder og video. Det har mye å si for kvaliteten. 

 – Jeg har alltid vært glad i å fortelle historier gjennom bilder og film. Folk som kjenner meg vil kanskje gå så langt å si at jeg er litt vel opphengt i denne hobbyen, men for meg er det en autentisk måte å uttrykke min kreativitet på.

Er du også interessert i hvordan du kan ta bedre bilder med telefonen? Sjekk ut vår fotokategori med masse spennende tilbehør til iPhone!

 

Bli bedre kjent med vår sporty og kreative ambassadør Kjersti Buaas her. 

 

Denne artikkelen handlet om: