Vinn en tur til Lofoten med PRSNT og Eplehuset


 (AVSLUTTET) Vil du bli med på en unik reise som kombinerer sporty utendørsaktiviteter og rike åndelige opplevelser i vill norsk natur? Denne våren samarbeider Eplehuset og PRSNT om en konkurranse hvor vinneren stikker av med én billett til PRSNT sitt Lofoten-eventyr 21.-28.april 2018!

Turen, som kun er åpen for kvinner, er fullspekket med utendørsaktiviteter som surfing, fjellklatring, slalåm og snowboard. I tillegg vil yoga, mindfullness og stressmestring være en sentral og viktig del av turens formål – naturligvis sammen med de spektakulære naturopplevelser Lofoten har å by på. 

Målet er å inspirere flere til å tilbringe mer tid utendørs. Dette innebærer en dypere kontakt med naturen, med hverandre og med seg selv. 

Premien har en samlet verdi på 22.900 kroner. Du kan delta i konkurransen både på vår Instagramprofil og vår Facebookside. Premien dekker opphold og aktiviteter for én person. Det er mulig å dele premien med en god venninne ved å dele opp beølpet slik at begge får turen til halv pris.


Instagram

♦ Lik konkurranse-posten og fortell oss i kommentarfeltet hvorfor du ønsker å vinne.

♦ LIk gjerne @eplehuset og @bprsnt

♦ Tagg gjerne venninner som du tror vil like konkurransen.

Du finner Eplehuset på Instagram under→ eplehusetno

Facebook

♦ Fortell oss i kommentarfeltet hvorfor du ønsker å vinne.

♦ Tagg gjerne venninner som du tror vil like konkurransen.

Delta i konkurransen på Eplehusets Facebook-profil her


Om PRSNT

Grunnlagt av to profesjonelle snowboardere – Kjersti Buaas fra Norge og Chanelle Sladics fra USA. Med en felles lidenskap for trening, natur, miljø og bærekraft, var ønsket om å starte noe sammen stor. Kunnskapen og ferdighetene de hadde opparbeidet seg som profesjonelle idrettsutøvere danner grunnlaget for PRSNT, en virksomhet som har til hensikt å inspirere og motivere til en sunn og miljøvennlig livsstil hvor lykke og velvære står i sentrum. Les mer om turen til Lofoten her.