Høydepunkter fra Apple Special Event

Tirsdag 12. september var det duket for et nytt Apple Event. Og Apple presenterte flere store nyheter som kommer i høst. Vi kan se fram til tre nye iPhone modeller, Apple Watch Series 3 og Apple TV 4K. Her kan du lese mer om produktene og få informasjon om tilgjengelighet. 

Sist oppdatert 14. september kl.14:54

 

iPhone 8 Plus og iPhone 8 

En ren design i glass. Avanserte kameraer. A11 Bionic-chip. Trådløs lading.1

iPhone 8 Plus og iPhone 8 En ny generasjon iPhone. Laget i det sterkeste glasset noen smarttelefon har hatt, og et aluminiumsbånd i en legering som benyttes i romfartsindustrien. Lader trådløst.1 Vann- og støvbestandig.2 4,7- tommers og 5,5-tommers Retina HD-skjerm med True Tone.3 12 MP kameraer med ny sensor og avansert signalprosessor. Dobbelt 12 MP kamera på iPhone 8 Plus med forbedret Portrettmodus med ny Portrettlyssetting.4 Med kraften fra A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen som noen gang er brukt i en smarttelefon. Støtter opplevelser med utvidet virkelighet i spill og apper. Med iPhone 8 Plus har intelligens aldri sett bedre ut.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus finnes i fargene stellasort, sølv og gull. Prisene starter på 7 790 kr for 64 GB iPhone 8 og 8 890 kr for 64 GB iPhone 8 Plus. Vil være tilgjengelig fra 22. september. Vi tar i mot forhåndsbestillinger fra 15. september kl.09:01.

 

1Ladeplate selges separat. 2iPhone 8 og iPhone 8 Plus ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske. 3Skjermstørrelsen måles diagonalt.4Portrettlyssetting er tilgjengelig i betaversjon. 

 

Mer om iPhone 8

iPhone X

iPhone X har en ny design med skjerm på hele forsiden – en 5,8-tommers Super Retina HD-skjerm med HDR og True Tone.1 Laget i det sterkeste glasset noen smarttelefon har hatt, og et bånd av rustfritt, kirurgisk stål. Lader trådløst.2 Vann- og støvbestandig.3 Dobbelt 12 MP kamera med dobbel optisk bildestabilisering tar flotte bilder, selv i dårlig lys. TrueDepth-kamera med Portrettmodus for selfier og ny Portrettlyssetting.4 Avansert ansiktsgjenkjenning låser opp iPhone X sikkert – med bare et blikk. Med kraften fra A11 Bionic, den smarteste og kraftigste chipen som noen gang er brukt i en smarttelefon. Støtter opplevelser med utvidet virkelighet i spill og apper. Med iPhone X starter en ny æra for iPhone. 

iPhone X finnes i fargene svart og sølv. Prisen starter på 10 990 kr for 64 GB. Forhåndsbestilling fra 27. oktober kl. 09.01.

1Skjermen på iPhone X har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen 148,6 mm diagonalt. Den faktiske synlige skjermflaten er mindre.2Ladeplate selges separat.3iPhone X ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.4Portrettlyssetting er tilgjengelig i betaversjon. 

 

  

  

 

 

Apple Watch Series 3 (GPS)

Smartere motivator. En enda bedre pulsmåler. Favorittspillelistene dine rett på håndleddet. Og innebygd høydemåler. Apple Watch Series 3. Nå kan du være på nett og holde deg mer aktiv og motivert enn noen gang.

Mål alle treningsøktene dine – fra løping og sykling til intervalltrening. Registrer og del daglig aktivitet, og få motivasjonen du trenger for å nå målene dine. Få hjelp til å redusere stress i hverdagen og mål pulsen mer nøyaktig. Synkroniser favorittspillelistene dine automatisk til klokken. Hold kontakten med de du bryr deg om – og vær oppdatert på det som skjer. 

Apple Watch Series 3 vil koste fra 3590 kr og vil være tilgjenelig fra 22. september. Vi tar i mot forhåndsbestillinger fra 15. september kl. 09:01. Apple Watch Series 3 med Cellular er foreløpig ikke bekreftet til Norge, mer informasjon kommer.

Mer om Apple Watch Series 3

 

 

 

 

Apple TV 4K

Briljant bildekvalitet. Det nyeste og beste innholdet.

Apple TV 4K gjør filmene og TV-programmene du liker, til en enda større seeropplevelse. Hver minste detalj i videoene kommer til syne – i en mer naturtro bildekvalitet. Se innhold fra iTunes og apper som NRK1, Netflix2 og HBO, eller bruk Siri Remote til å finne akkurat det du vil se.3 Bildene du tar med iPhonen din, kan du også vise frem på TV-en. 4K HDR er her. Og kvaliteten er briljant.

Apple TV 4K kommer med 32 GB til 1 899 kr og 64 GB til 2 099 kr. Tilgjengelig fra 22. september. Vi tar i mot forhåndsbestillinger fra 15. september kl. 09:01.

1NRK er kun tilgjengelig i Norge. 2Krever Netflix-abonnement. 3Abonnement kan være nødvendig for å få tilgang til enkelte typer innhold. Ikke alt innhold er tilgjengelig i 4K HDR. 4K-oppløsning krever en 4K-kompatibel TV. Kvaliteten på avspillingen avhenger av maskinvaren og internettforbindelsen. Tilgjengelig på iTunes. Hvilke titler som er tilgjengelige, kan bli endret. Enkelte apper er ikke tilgjengelige i alle områder. Hvilke apper som er tilgjengelige, kan bli endret. 

 

 

 

Følg med på eplehuset.no, Facebook og vårt nyhetsbrev for mer informasjon om tilgjengelighet og leveringstid.

 

 

Bytt til Nytt!

Hos oss kan du bytte inn din gamle telefon, nettbrett eller Mac og få rabatt på noe nytt! Kom innom en av våre butikker å få en verdivurdering på stedet. Du kan selvsagt bytte inn flere produkter samtidig og på den måten finansiere nye kjøp.