Her er begynnelsen på et sunnere liv.

Våre Apple-eksperter deler sine beste tips. 


Er et av nyttårsfortsettene dine å trene mer? Start det nye året med nytt og fresht tilbehør som virkelig får fart på motivasjonen! Hos oss finner du et stort utvalg av produkter til treningen – enten du foretrekker løping, sykling eller styrke!

 

Sterkere i alle disipliner. 

Smartere motivator. En enda bedre pulsmåler. Favorittspillelistene dine rett på håndleddet. Og innebygd høydemåler. Apple Watch Series 3. Nå kan du være på nett og holde deg mer aktiv og motivert enn noen gang. 

Se mer

Treningspartnere.

Ta med deg musikken overalt med Apple Watch Nike+ og det karakteristiske lydbildet til Beatsx. Apple Watch Series 3 (GPS) krever iPhone 5s eller nyere med iOS 11 eller nyere.   krever iPhone 5s eller nyere med iOS 11 eller 

Se mer

Løp 5 km, vinn 11 000 kr å handle for.

Vi i Eplehuset ønsker å kickstarte året med en 5 km utfordring. Løp 5 km, legg ut et bilde på Instagram med #5kmEplehuset, kommenter tiden din og tagg gjerne en venn for å sende utfordringen videre. Alle som deltar er med i trekningen av et gavekort på 11 000 som kan brukes i alle våre butikker. Husk at du må ha åpen profil for at vi skal kunne se bildet ditt. For å øke vinnersjansen kan du gjennomføre utfordringen flere ganger! Vi trekker en vinner 5. februar. 

 

Få mer ut av løpeturen.

Enten du er en dreven løpeentusiast eller en forsiktig nybegynner, er løping en utmerket treningsaktivitet! Med stadig lengre dager og våren like rundt hjørnet, er det lite som slår en frisk løpetur ute i det fri. Belkin løpebelte oppbevarer tingene dine sikkert og behagelig underveis, og er et must for deg som ønsker å ha telefon, nøkler og kort lett tilgjengelig. Med ActionSleeve fra Twelve South kan du feste Apple Watch på armen i stedet for håndleddet. Da får du en mer nøyaktig pulsmåling, samtidig som den gir god beskyttelse. Ta en titt på vårt utvalg av sporty tilbehør.

 

Gjør sykkelturen enda bedre.

Er du klar for å finne frem sykkelen etter noen lange og mørke måneder? Når snøen er i ferd med å smelte og solen titter frem, er det perfekt med en sykkeltur på bar asfalt. Med hastighets- og kadenssensorene fra Wahoo er det enkelt å få oversikt over hastighet og kadens som forteller deg hvor fort du sykler, slik at du kan optimalisere din tråkkfrekvens deretter. Er ikke været helt på din side, kan du enkelt benytte sykkelen innedørs ved hjelp av en sykkeltrener fra Wahoo. Via. appen kan du oppnå samme resultater som om du syklet i terrenget. Utforsk produktene som sikrer en effektiv treningsøkt på sykkelsetet!

 

Få full oversikt over din personlige helse.

Det er ingen hemmelighet at trening, kosthold og helse går hånd i hånd. Ønsker du å oppnå gode resultater på trening, er alle tre like viktig. Med våre smart-helseprodukter er det enkelt å få full oversikt over din personlige helse. Smartvekten Body Kardio fra Nokia viser ikke bare vekt, men også kroppssammensetningen bestående av blant annet fettmasse, muskelmasse og vann. Regelmessig fysisk aktivitet gjør hjertet sterkere. Nokia blodtrykksmåler+ måler blodtrykk og puls på sekunder, før den sender all data automatisk til den medfølgende Health Mate appen. Våre smart-helseprodukter gir deg informasjonen du trenger for å holde øye med treningsfremgangen!