660x300_mac

Vi selger ikke bare Apple-produkter. Vi lever for disse produktene, og kan med stolthet si at vi er Apple-eksperter, og Apples prefererte samarbeidspartner. Hos oss finner du alltid modeller av iPad, MacBook Air, MacBook Pro, MacBook, iMac, iPhone og Apple Watch utstilt, og dyktige medarbeidere som kan hjelpe deg å finne det perfekte produktet.

 

Se alle Apple-produkter


Mac - MacBook, MacBook Air, MacBook Pro med Retina-skjerm, iMac

Mac kommer i mange former og størrelser. MacBook er det nyeste tilskuddet til Mac-familien. Den er lett. Den er tynn. Og lysår foran. MacBook Pro med Retina-skjerm er designet med tanke på ytelse. Den er utrolig kraftig, og er klar for hver minste oppgave du måtte gi den. MacBook Air er en super hverdags-maskin, både hjemme, på arbeidsplassen og for studenter. På grunn av maskinens størrelse er den fin for deg som reiser mye. iMac Retina 5K er den ultimate alt-i-ett maskinen. Det er ikke bare Retina 5K-skjermen som er fabelaktig på iMacen. Bak alle bildepunktene er det en meget kraftig Mac, som er fullpakket med ny teknologi for høy ytelse. Likevel er den bare 5 mm på det tynneste. 

Usikker på hvilken Mac som passer deg? Les mer om hvordan velge riktig Mac, og sammenlign Mac-modeller » 
nye macbook

Apple Watch

Apple Watch er det aller nyeste tilskuddet til Apple-familien. Visst er det en klokke, men den er også så mye mer. Den gir deg viktig informasjon når du trenger det og hvor du trenger det. Hjelper deg med å gjøre unna hverdagslige oppgaver på bare noen sekunder. Gir deg rask tilgang til alt og alle du bryr deg om. Klokken finnes i to ulike varianter: Apple Watch og Apple Watch Sport. Les mer om hvordan du kan bruke Apple Watch i hverdagen.
apple watch hos eplehuset

iPad - iPad mini, iPad Air, iPad Pro

Har du ikke iPad fra før, bør du rett og slett skaffe en. Du kommer til å elske den. Den er alt du trenger. Den er et kamera. Et bibliotek. En kino. En lærer. En spillkonsoll. En forretningspartner. En veileder. Den er så kraftig og enkel å bruke at du alltid vil ha den med deg. Og så tynn og lett at du kan nettopp det. Hos oss får du kjøpt alle iPad-modeller. Fra den store, svært kraftige nyheten iPad Pro, til det slanke, sikkerstikket  iPad Air 2. Foretrekker du det nyeste, men samtidig noe litt mindre er iPad mini 4 et godt alternativ. Les mer om hvordan velge riktig iPad.
iPad hos Eplehuset

iPhone - iPhone 6s, iPhone 6s Plus

iPhone 6s og iPhone 6s Plus er noe helt nytt. Forbedret kamera, 3D Touch, raskere WiFi og 4G, listen med forbedringer er lang. Telefonen kommer med to ulike skjermstørrelser; 4,7-tommer og 5,5-tommer, og fire flotte farger. Inkludert fargenyheten rosegull! Kjøp iPhone 6s»
iPhone6s eplehuset