beats_solo2wireless_stellargrey

At det er storslåtte musikkprodusenter som står bak utviklingen av Beats kan man forstå. Lyden er helt fantastisk, produktene har et lekkert design, og vi kan med trygghet anbefale Beats om du ønsker å oppgradere lyden din. Kom innom en av våre butikker, så får du høre selv. 


 Se alle Beats-produkter

Beats by Dr. Dre Studio 2.0 

Fantastisk lyd og god komfort. Beats by Dr. Dre Studio 2.0 har Beats Acoustic Engine så musikkopplevelsen blir mer levende, intim og ekte. Med aktiv støyredusering, som elimenerer forstyrrende ulyder og bakgrunnstøy er de perfekt til å ha med på f.eks fly eller der det er mye støy fra omgivelsene. Innebygd batteri med hele 20 timer avspillingstid! Hodetelefonene er et anbefalt produkt av Lyd og Bilde.

beats_studio2

Beats Solo2 Trådløs og Solo2  

Beats Solo 2 gir krystallklar lyd, selv med høyt volum. De er svært robuste og tåler en trøkk, men likevel så fleksible at de kan brettes sammen og legges i det medfølgende oppbevaingsetuiet. 

Med den trådløse varianten Beats Solo2 Trådløs kan du dra ut kabelen på hodetelefonene, sammenkoble trådløst med din Apple-enhet og høre på musikk mens du beveger deg fritt rundt i en omkrets på opptil ni meter. Det oppladbare batteriet har en batteritid på 12 timer. 

beats_solo2

Kjøp Beats Solo2 »

                                      MHBE2
 
 
 
 
 
 
 
 

Beats Powerbeats2 trådløse øretelefoner
Laget for ytelse, perfekt til trening. De trådløse hodetelefonene Beats by Dr. Dre Powerbeats2 er eksepsjonelt lette, de er svette- og vannbestandige så du kan bruke dem når det regner eller snør, og til og med skvette vann i ansiktet under harde treningsøkter. 

De er utstyrt med en viklefrie kabelkledning så du slipper å bruke tid på å løsne ledningsknuter, og ikke minst: de sitter perfekt i øret!

Kjøp Powerbeats 2 »

Se alle våre Beats produkter »


           
-1