boseheaderqc25

Bose er velkjent av kunder rundt om i verden for å levere kvalitetslyd, og har siden oppstart i 1964 utviklet en mengde produkter med fokus på ytelse, eleganse og brukervennlighet. Der bra lydkvalitet er viktig, der finner du Bose. Hos oss finner du både Bose headset, Bose ørepropper og Bose høyttalere.

 

  Se alle Bose-produkter


Bose Quiet Comfort

Er det noe Bose er ekstra kjent for, må det være Quiet Comfort-serien. Både Bose Quiet Comfort 20 ørepropper og Bose Quiet Comfort 25 er støyreduserende. Sistnevnte er bransjeledende innen støyredusering, og også flere ganger testvinner. Velg de hodetelefonene som passer best til dine behov.

bose quietcomfort 20

bose quiet comfort 25

Bose SoundTrue

SoundTrue-serien fra Bose er øretelefoner spesielt utviklet for bruk med iPhone og andre Appleprodukter. Den avanserte teknologien kan gjengi klar, naturlig lyd - fra de lyseste toner til den dypeste bass. I denne serien finner du både Bose SoundTrue Ultra ørepropper (NYHET!), Bose SoundTrue Around-Ear og de helt nye Bose SoundTrue Around-Ear 2 (NYHET!), som gjengir en fantastisk lyd, med den samme komforten som Quiet Comfort 25.

Kjøp Bose SoundTrue »

Bose SoundSport in-ear

Er du glad i å trene? Da vet du nok hvor viktig det er med ørepropper som holder seg på plass, og spiller favorittmusikken din sånn som den skal spilles. Bose SoundSport (NYHET!) tåler svette og dårlig vær, finnes i fem sporty farger, har ørepropper som holder seg på plass selv under hard trening, og ikke minst: har klar og dyp lyd.

Bose SoundSport

Bose SoundLink

Trådløse hodetelefoner med enestående komfort. Bose SoundLink around-ear 2 hodetelefoner (NYHET!) er designet med elementer fra Quiet-Comfort serien, og er ideell for alle former for underholdning. Hodetelefonene er lettere og mer komfortable enn tilsvarende trådløse hodetelefoner, og har en batteritid på opptil 15 timer!

bose soundlink-ae2

Se alle våre Bose-produkter »