lacie cover

LaCie tilbyr gode lagringsløsninger for fotografer, videografer, profesjonelle lydteknikere og andre avanserte brukere. Med ledende teknologi, kvalitet og ytelse hjelper LaCie å realisere din kreative visjon. I løpet av det siste tiåret, har de vært best-i-klassen og først-til-markedet i distribusjon av de siste nyvinningene, fra Firewire til USB til Thunderbolt ™ -teknologi. 


Se alle lacie-produkterKompromissløs hastighet og beskyttelse

Rugged-serien med bærbare harddisker fra LaCie har innebygget beskyttelse mot vann. Det støtsikre designet beskytter den også mot fallskader. Med universell kompatibilitet er disse eksterne harddiskene robuste og brukervennlig. Rugged har alt brukerne trenger, enten målet er superhastighet eller full kompatibilitet.

Skjermbilde 2017-03-08 kl. 13.05.11

Form ved Porsche Design, funksjon ved LaCie

I 2003 startet det innovative samarbeidet mellom LaCie og det ikoniske designhuset Porsche Design. Resultatet av samarbeidet er denne slanke bærbare disken med kabinett i aluminum perfekt matchet til din MacBook i Sølv eller gullfarge. Harddisken kombinerer fremoverrettet teknologi fra LaCie med ulastelig stil fra Porsche Design.

LaCie-Porsche-Design-Mobile-Birdseye-Environment-Hi-Res