logitech_header

Logitech har fokus på kvalitet og leverer produkter som er spesielt egnet for dagens digitale verden. De arbeider for å gjøre den trådløse opplevelsen sterkere, morsommere, mer komfortabel, mer praktisk og mer behagelig for sine kunder. Hos oss finner du både cover og tastatur til din iPad og iPhone. 


 Se alle Logitech-produkter

Produkter lagd for å tåle en trøkk

Logitech BLOK er en serie produkter for iPad Air 2 laget for fall. Faktisk beskytter BLOK iPaden mot fall fra 1,8 meters høyde - på betong! BLOK finnes i et minimalistisk skall, og også som praktisk etui med flervinkelstativ.

Logitech BLOK for iPad Air 2


Et perfekt arbeidsverktøy

iPaden er så mye mer enn et underholdningsverktøy. Den er også et fullgodt arbeidsverktøy. I allefall så lenge du har utstyret du trenger til det. Logitech er spesialister på å utvikle smarte løsninger som skal gjøre arbeidsdagen til en lek, og vi har derfor flere tastaturløsninger for iPad i våre butikker. Sjekk ut iPad Air Keyboard Folio Type+ som er et beskyttende etui med integrert tastatur, eller kanskje det ultraportable, frittstående Keys-To-Go tastaturet, som passer hvor som helst og kan brukes over alt.

Logitech iPad Air Keyboard Folio Type+

Se alle våre Logitech-produkter »