Hue produktpakke


Belysning er mer enn å skape lys i mørket. Med det rette lyset kan du forandre et helt rom. Philips Hue kan justere hvitt lys og hele fargespekteret, og sette den perfekte stemningen. Og det beste er at alt kan styres fra din iPhone eller iPad - uansett hvor du befinner deg. Mulighetene er uendelige! Møt Philips Hue.

 Se alle Philips Hue-produkter


Philips Hue 

Philips Hue er både smart og spennende på samme tid. Smart, fordi du kan innstille, dempe og kontrollere belysningen fra iPhone og iPad uansett hvor du befinner deg. Spennende, fordi du selv kan bestemme hvilke farger og nyanser lyset skal ha. Pærene produserer alle nyanser av hvitt, fra varm til kald, i tillegg til et stort utvalg av farger. Philips Hue Oppstartspakke inneholder alt du trenger til å komme i gang!


Philips Hue Oppstartspakke

Philips Hue Lux

Har du ikke behov for et diskotek i alle regnbuens farger i hjemmet ditt, sier du? Hue Lux gir deg de samme egenskapene som Hue, men er begrenset til å gjengi én hvit fargetone. Med et varmt, hvitt lys er Hue Lux perfekt for både lesing og avslapping.

Kjøp Philips Hue Lux oppstartspakke »


Hue Tap - verdens første trådløse smartbryter

Alle Hue-pærene styres enkelt fra iOS-appen på din iPhone eller iPad, men av og til kan det likevel være fint å ha en knapp å trykke på. Hue Tap gir deg ikke bare én, men hele fire knapper, som du kan sette opp som du selv ønsker.

Philips Hue Tap

Kjøp Hue Tap »

Se alle våre Philips Hue produkter »