Twelve South Logo mindre

Ikke bare Mac-vennlig. Twelve South lager utelukkende tilbehør som passer perfekt med Mac, iPhone og iPad. Produktene komplementerer ditt Apple-produkt perfekt, og måten de ofte løser problem du ikke en gang visste at du hadde, viser at dette er produkter laget av Apple-entusiaster, for Apple-entusiaster.

 

Se alle Twelve South-produkter

 

Møt HiRise-familien


Har du noen gang tenkt på at den nydelige Macen din skulle stått littegrann høyere? Eller at iPhone burde kunne stå oppreist og til lading i en lekker dockingstasjon på skrivepulten mens du jobber? Twelve South har tenkt på det samme. De elsker Apple, og arbeider hver dag for å finne løsninger som gjør opplevelsen av Apple-produktene enda bedre. Alle HiRise-produktene er laget av solide materialer, med hensikt til å vise frem og forbedre brukeropplevelsen av ditt Apple-produkt.


HiRise-produktene


HiRise for MacBook og HiRise for iMac er laget for å gjøre det andre stativer ikke kan, nemlig å justere høyden på produktene til den høyden du synes er perfekt. HiRise er for eksempel ideelt dersom du jobber på to skjermer samtidig, og ønsker å få skjermene justert til samme høyde. 

HiRise for iPhone og iPad er en nydelig pidestall i aluminium. HiRise benytter Lightning-kabelen som fulgte med din iPhone eller iPad, så enheten kan stå ladet mens du hører på musikk, tar en FaceTime-samtale eller følger med på andre Apper. Mens du har hendene frie. HiRise kan også brukes med deksel påmontert.

Om du er så heldig at du har allerede har skaffet deg Apple Watch, kan vi anbefale dette elegante stativet, utformet for å skåne klokken samt lade den ved tilkobling. HiRise for Apple Watch gjør klokken mer funksjonell og muliggjør flere bruksområder - du kan f.eks bruke den som vekkerklokke! Den har også et moderne og dekorativt preg. 


HiRise for Apple Watch

Se alle våre Twelve South-produkter »