Withings_banner_ny

Withings kan gjennom innovasjon, teknologi og flott design tilby en rekke helse- og livsstilsprodukter som skal inspirere deg til å leve sunnere og mer balansert. Ta gjerne en titt på vårt Withings-sortiment på nett eller i en av våre butikker!

 

Se våre Withings-produkter


I Withings app får du mulighet til å samle data fra alle dine Withings-produkter. Den kan også integreres med populære treningsapper som Endomondo og Runkeeper, i tillegg til at du kan dele data til din egen Apple helse-app.

ecosysteme

 

 Withings blodtrykksmåler

 Med Withings blodtrykksmåler kan du måle blodtrykket ditt daglig. Informasjonen lastes automatisk opp til medfølgende app, hvor du får indikasjoner på om ditt blodtrykk ligger på et sunt nivå. Informasjonen kan også deles med din lege.
 

2_Withings Aura_PackWithings Aura er en høyteknologisk vekkerklokke med innebygget lampe og søvnsporing. Ved hjelp av lys og lyd hjelper denne alarmklokken deg til å produsere mer søvnhormoner slik at din søvn blir bedre. Den vekker deg også på et ideelt tidspunkt i forhold til din syklus. 


Withings smart body analyzer personvekt

 

Personvekten Smart Body Analyzer kan analysere vektkroppssammensetning, hjerterytme, luftkvalitet og trender. Via appen har du tilgang på informasjon og veiledning, dersom du også ønsker å gå ned i vekt kan du følge din progresjon her.

  

Vi har også mer å by på i vårt sortiment. Se alle våre Withings-produkter.