Eplehuset på Vinterlyd

I år som i fjor er vi stolt sponsor av P4 og Kreftforeningens Vinterlyd-turné. Målet med turnéen er å skape oppmerksomhet om innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft. 

Kurt Nilsen, Jesper Jenset, ATLE, Isac Elliot, Tungevaag & Raaban, Sandra Lyng og vi i Eplehuset kommer. Og vi håper så mange som mulig kommer å hilser på oss på årets turné!  


vinterlyd 3

Smarte hjem

Besøk oss i Eplehuset-traileren på Vinterlyd som er innredet som et ekte smarthjem. Her vil du få mulighet til å teste ut våre nyeste og kuleste smartprodukter. Er du interessert i å gjøre hjemmet ditt smartere kan du også ta turen innom en av våre butikker eller se alle produktene samlet i vår 360-graders visning av produkter på smartehjem.eplehuset.no.

Vinn gavekort på 5000 kr, og tilgang til VIP-tribune

Alle som besøker oss på Vinterlyd vil få muligheten til å bli med på "gjett koden", her kan du vinne gavekort på 5000 kr, og få tilgang til vår VIP-tribune.
  

Krafttak mot kreft

Trå til for kreftsaken og prøv vår smarte sykkelrulle som er plassert utenfor Eplehuset-traileren. For hver kilometer som blir syklet gir vi 10 kr til Kreftforeningen. 

I sammenheng med Vinterlyd har vi laget et limited edition "Jeg støtter kreftforeningen"-deksel til iPhone. Dekselet selges i et begrenset antall i våre butikker, på eplehuset.no og på vår stand på Vinterlyd. 


 

iphone-deksler-krafttakmotkreft