Ikke løp og kjøp.

I Eplehuset er vi opptatt av at du som handler hos oss skal ha en trygg og enkel handleopplevelse. Smittevern er svært viktig for oss, samtidig som vi ønsker at du skal få minst like god hjelp som før. Her følger informasjon om ulike tiltak og tjenester fra oss i den kommende perioden.

 

 

Ikke løp og kjøp.

I Eplehuset er vi opptatt av at du som handler hos oss skal ha en trygg og enkel handleopplevelse. Smittevern er svært viktig for oss, samtidig som vi ønsker at du skal få minst like god hjelp som før. Her følger informasjon om ulike tiltak og tjenester fra oss i den kommende perioden.

 

Fra venstre til høyre: merkevaredirektør Marius Brevik og adm.direktør Espen Berger. Foto:  Jan-Are Hansen.

Trygge rammer for Black Friday
- I år varer alle tilbudene hele uken; fra 23. til 30. november. Dette gjør vi for å bedre kunne spre handelen og dermed øke tryggheten til både kunder og ansatte.

  • Køfri handel med forhåndsbestilling av time
  • Kjøpshjelp via chat, telefon eller video
  • Forhåndsbetaling og hent i butikk
  • Fri frakt på alle varer i nettbutikken

- Vi vet at kundene våre har ulike behov. Derfor har vi i flere år praktisert at Black Friday-tilbud ikke bare gjelder enkelte modeller, men hele kategorier. Dette sikrer at vi kan dekke hver enkelt kundes behov best mulig.

- Ett av årets tilbud er 5% avslag på alle Mac, også de aller nyeste modellene med Apples egen M1-chip.

5% avslag på alle Mac gjennomm hele Black Friday, også de nyeste modellene med M1-chip

Gode løsninger for køfri handel

- I tillegg tilbyr vi enda flere timer med køfri handel. Her kan du kostnadsfritt booke 15 minutter med en selger i en av våre butikker, både i og utenfor åpningstid. Ønsker du å handle hjemmefra kan du chatte med en av våre Apple-spesialister eller booke time for kjøpshjelp via telefon eller video.

- Du kan også velge «hent i butikk» på eplehuset.no, hvor du gjør unna betalingen på forhånd og varen ligger klar for henting kort tid etter. I mange byer bistår vi med hjemlevering av «hent i butikk»-ordrer, eller tilbyr levering til nærmeste parkeringsplass.

- Vi har som alltid fri frakt fra vår nettbutikk, for både privat- og bedriftskunder, og mulighet for å oppgradere til levering på døren. I Oslo tilbyr vi lynrask levering via Porterbuddy til kun 49 kr. Dette tilbudet jobber vi hardt for å få på plass før jul i Stavanger, Trondheim og Bergen også. Har du andre forespørsler eller ønsker hører vi gjerne fra deg på chat eller telefon. Vi er her for å hjelpe deg!

"Vi har et oppriktig ønske om at alle produkter og løsninger vi leverer skal passe best mulig til behovet du eller bedriften din har."

Ikke løp og kjøp!

- Vi vil også si «ikke løp og kjøp». Denne oppfordringen kommer vi med fordi det er viktig å gjøre handelen tryggest mulig for både dere og våre kollegaer, i tiden vi er inne i. Vi har et oppriktig ønske om at alle produkter og løsninger vi leverer skal passe best mulig til behovet du eller bedriften din har. Den beste muligheten til å bli litt kjent og gi deg de riktige rådene, får vi også dersom du benytter deg av et av de mange tiltakene vi har for et trygt og køfritt kjøp.

Med køfri handel får garantert 15 min, i ro og mak, sammen med en av våre Apple-spesialister.

- Vi ber deg om å se på plakatene utenfor butikkene våre. Her finner du informasjon om hvor mange som kan oppholde seg i lokalene samtidig, og eventuelt andre restriksjoner. Book gjerne tid via køfri handel før et besøk i en butikk, eller kontakt oss før du kommer, dersom du er usikker på noe.

- Tusen takk til dere som enten har benyttet oss eller skal benytte oss i tiden fremover. Vi setter utrolig stor pris på dere.

Beste hilsener fra adm. direktør Espen Berger og merkevaredirektør Marius Brevik