Tilbake til Ledige stillinger

Eplehuset Bedrift


Stilling: Account Manager


I avdelingen Eplehuset Bedrift og Utdanning (EBU) er vi genuint opptatte av å hjelpe våre kunder med å lykkes med Apple og den digitale transformasjonen, både i dag og frem i tid. Vi ønsker å begeistre flere bedrifter med våre produkter og tjenester, og trenger derfor flere kollegaer med på laget. For å kunne fylle denne rollen er det nødvendig at du motiveres og drives av salgsarbeidet med høyt tempo. Din begeistring er knyttet til både kundens, kollegaers og dine egne gode prestasjoner og suksess.

Vår avdeling tilbyr løsningssalg mot bedrifter og skoler, og består av erfarne Key Account Managere og Account Managere, pedagoger og tekniske konsulenter som er eksperter på Apple-produkter. Account Manager-rollen innehar en viktig rolle i vår avdeling, og arbeider strategisk mot å hente inn nye kunder til Eplehuset. Som Account Manager skal du bidra til å styrke selskapets posisjon i markedet, gjøre oss til en konkurransedyktig leverandør og øke lønnsomheten vår.

Til den rette kandidaten kan vi tilby et ungt og aktivt arbeidsmiljø med muligheter for personlig og faglig utvikling. Hos oss verdsetter vi forskjellene og styrkene, og arbeider målrettet for å oppnå høy tilfredshet, både hos kunder og kollegaer. Kulturen i Eplehuset kjennetegnes av et sterkt fagmiljø hvor balansen mellom det profesjonelle, og det lekne og sosiale er viktig. Vi er opptatte av transparens og involvering og at våre ansatte har stor påvirkningskraft. Vi lytter til de gode ideene og belønner engasjement og aktiv deltakelse. Vi har jevnlige faglige og sosiale tilstelninger i avdelingen og Eplehuset har også en egen musikkfestival for sine ansatte. Investeringene i de ansatte farger oss som bedrift, noe som resulterer i en kultur vi er veldig stolte av. Ellers kan vi tilby sentral beliggenhet i Oslo sentrum og et fleksibelt og spennende arbeidsmiljø.
 

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver som vi ønsker at vår nye AM skal finne sin motivasjon i:

 • Ansvarlig for å innhente nye spennende kunder til Eplehuset
 • Strategisk utvikling av eksisterende kunder
 • Fokus på omsetnings- og resultatansvar på både lang og kort sikt
 • Aktivt bidra til økt andel totalkunder i Eplehuset (kunder som i tillegg til Apple-produkter kjøper software, lisenser, support og andre tjenester av oss)
 • Ivareta Eplehusets kjerneverdier i alle ledd


Vi ønsker at vår nye kollega:

 • Er utadvendt, liker å møte mennesker, og er en sterk og samarbeidsvillig kommunikator og
 • relasjonsbygger, både i forhold til kunder og kollegaer
 • Er leken og kreativ, har pågangsmot og et høyt energinivå
 • Finner motivasjon og begeistring i jakten på nye og spennende kunder
 • Liker å holde et høyt tempo
 • Er løsningsorientert, strukturert og resultatorientert
 • Er fremoverlent, proaktiv, tar initiativ og ser muligheter


Om du ønsker å søke på denne stillingen, forventer vi å motta din CV og en utfyllende søknad hvor du beskriver hvordan nettopp din kompetanse og motivasjon møter våre forventninger.

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Salgssjef Karolina Jonsson Ryen på tlf: 413 78 918, epost: karolina.jonsson@eplehuset.no.

Søknadsfrist: 08.11.2021
Les om Eplehuset her
Les mer om Eplehuset Bedrift her