Tilbake til Ledige stillinger

Eplehuset Ski.


Stilling: Butikksjef


Til vår nye butikk Eplehuset Ski søker vi nå etter en inspirerende og fremoverlent butikksjef.

Eplehuset er Apples foretrukne partner i Norge, og er et selskap i stadig vekst. Eplehuset ble laget for å ta Apple ut til folket, og vårt konsept handler om å skape opplevelser med vårt verdigrunnlag. Vi bryr oss om mennesker og miljø, og selger bare det vi tror på. Vi elsker kundemøtene, og tror på langsiktige, åpne og lojale kundeforhold. Hos oss er kunden øverst i pyramiden, og hver dag jobber vi for å inspirere og begeistre både kunder og kollegaer. Samtidig har vi et sterkt fokus på kunnskapsdeling og miljøbevarende tiltak i vårt arbeid.

Begeistrede kunder starter med begeistrede ansatte, og vi ønsker oss en leder som er nysgjerrig, inspirerende og løsningsorientert. Eplehuset Ski åpnet i september 2021, og vi er veldig stolte av vår nye butikk! Ser du deg selv som en sterk relasjonsbygger, og en engasjert leder? Da vil vi gjerne ha deg med på laget!
 

Om stillingen:
Butikksjefrollen er en krevende rolle med mange ansvarsområder og oppgaver, men det aller viktigste for denne rollen er likevel evnen til solid lagbygging. Som butikksjef vil du ha ansvar for å utvikle et inkluderende, begeistrende og kunnskapsdrevet arbeidsmiljø.


Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

  • Butikkens daglige drift med alt det innebærer
  • Resultatansvar, måloppnåelse og salg med tilhørende rapportering
  • Personalansvar og personaldrift
  • Ansvar for at driften reflekterer Eplehusets verdier
  • Overholde krav og målsettinger satt av Apple
  • Sørge for at relevant lovgivning følges
  • HMS, avviksrapportering og utbedringer av avvik


Vi søker deg som:
Er en fremoverlent og inkluderende leder! Du er en utpreget serviceperson, som byr på deg selv, er nysgjerrig og målrettet, og har det gøy på jobben. Helst har du erfaring med å utvikle salgstalenter, og er opptatt av å være til stede for dine ansatte i butikken. Butikksjefen har ansvar for budsjett, regnskap og økonomisk rapportering, så vi ser for oss at du har god tallforståelse.

Vi har positiv erfaring med mennesker fra andre deler av salgsbransjen, for eksempel restaurant og hotell (Ho|re|ca), som vet at kunderelasjoner betyr alt, og som alltid prioriterer god service. Vi håper vår nye butikksjef kjenner seg igjen i dette.


Vi tilbyr:
Kulturen i Eplehuset kjennetegnes av et sterkt fagmiljø hvor balansen mellom det profesjonelle, og det lekne og sosiale, er viktig. Vi lytter til de gode ideene, og belønner engasjement og aktiv deltakelse. Investeringene i de ansatte farger oss som bedrift, noe som resulterer i en kultur vi er veldig stolte av.

Har du spørsmål eller ønsker å søke på stillingen, så kan du ta kontakt med Kirsti Jenssen i Avantas AS, tlf: 41334837, epost: kirsti.jenssen@avantas.no. Merk søknaden "Butikksjef Ski".

Søknadsfrist: 01.01.2022