Tilbake til Ledige stillinger

Hovedkontoret i Trondheim


Stilling: Innkjøpsmedarbeider


Til vår avdeling for innkjøp, logistikk og sortiment søker vi etter en strukturert og handlekraftig.

I avdelingen for innkjøp, logistikk og sortiment ved hovedkontoret i Trondheim, har vi ansvaret for en bred portefølje av oppgaver. Vi har blant annet ansvaret for å pleie kontakten med våre eksterne leverandører, vedlikehold av interne systemer som varedatabase og innkjøpssystem, og løpende kontakt med alle våre flotte butikker, servicesentre og vår bedriftsavdeling. Rollen som innkjøpsmedarbeider passer for deg som liker struktur og orden, som kan være en pådriver i eget selvstendige arbeid, og som samhandler godt med dine kollegaer i å løse oppgaver og utfordringer.

Til den rette kandidaten kan vi tilby et ungt og aktivt arbeidsmiljø med muligheter for personlig og faglig utvikling. Hos oss verdsetter vi forskjellene og styrkene, og arbeider målrettet for å oppnå høy tilfredshet, både hos kunder og kollegaer. Kulturen i Eplehuset kjennetegnes av et sterkt fagmiljø hvor balansen mellom det profesjonelle, og det lekne og sosiale, er viktig. Vi er opptatte av ansattes involvering og medvirkning, og din innsats er viktig for Eplehusets utvikling. Eplehuset har jevnlige faglige og sosiale tilstelninger, og har også en egen musikkfestival for alle ansatte. Investeringene i de ansatte farger oss som bedrift, noe som resulterer i en kultur vi er veldig stolte av.
 

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

  • Gjennomføre innkjøp, avrop og oppfølging, både mot eksterne leverandører og interne distribusjonsordrer
  • Overvåkning av både salg og innkjøp, for å sikre gode resultater og likviditet
  • Vedlikehold av varedatabase og innkjøpssystem
  • Løpende kontakt med butikk, service og bedriftsavdeling


Vi ønsker at vår nye kollega er:

  • Systematisk og har stor arbeidskapasitet
  • Fleksibel og trives med å jobbe både selvstendig og i team
  • Løsningsorientert, har sterk gjennomføringsevne og motiveres av utfordringer
  • Kjent med, har god kunnskap om, og forståelse for, IT-systemer
  • Om du ønsker å søke på denne stillingen, forventer vi å motta utfyllende søknad og CV hvor du beskriver hvorfor nettopp din bakgrunn, og dine egenskaper, er de riktige for denne rollen.


Har du spørsmål om stillingen, så kan du ta kontakt med Innkjøpssjef Jan Erik Hjelmeland på tlf: 95082138, epost: jan.erik.hjelmeland@eplehuset.no, eller Kirsti Jenssen i Avantas AS, tlf: 41334837, epost: kirsti.jenssen@avantas.no.

Søknadsfrist: 05.09.2021
For å søke: Bruk "Søk stilling"-knappen på denne siden


Om Eplehuset

Eplehuset er Apples foretrukne partner i Norge, og er et selskap i stadig vekst. Eplehuset ble laget for å ta Apple ut til folket, og vårt konsept handler om å skape opplevelser med vårt verdigrunnlag. Vi bryr oss om mennesker og miljø, og selger bare det vi tror på. Vi elsker kundemøtene, og tror på langsiktige, åpne og lojale kundeforhold. Hos oss er kunden øverst i pyramiden, og hver dag jobber vi for å inspirere og begeistre både kunder og kollegaer. Samtidig har vi et sterkt fokus på kunnskapsdeling og miljøbevarende tiltak i vårt arbeid.

Les mer om Eplehuset