Om Eplehuset

Våre verdier
Kunnskap, Begeistring, Inspirasjon og Miljø

Eplehuset ble laget for å ta Apple ut til folket. Vårt konsept handler om opplevelser skapt med vårt verdigrunnlag. Alle skal være trygge på at vi er spesialistene før, under og etter kjøp. Vi bryr oss om mennesker og miljø, og selger bare det vi tror på. Vi elsker det fysiske kundemøtet og tror på et langsiktig, åpent og lojalt kundeforhold. Vi jobber alltid for at du skal komme tilbake så vi kan vise enda mer.

Les mer om historien vår

20 Butikker
Spredt over hele landet

Vi er Apple Premium Reseller og Apples foretrukne samarbeidspartner. I alle våre  sentralt plasserte butikker får du derfor alltid tilgang på det beste og siste innen Apple-produkter og relevant tilbehør. Her kan du i vakre lokaler prøve og se alle produktene før kjøp, med demonstrasjoner, support og kurs av kunnskapsrike kollegaer som bare lengter etter å inspirere og begeistre deg. Uansett om du er innom på vegne av deg selv eller din bedrift.

Apple-eksperter i 20 butikker

Bedrift- og utdanningspesialister
Din totalleverandør av Apple og tjenester

Som Apple Premium Reseller og Apple Authorized Education Specialist er vi bedriftens totalleverandør og skolens utdanningspartner. Våre konsulenter har lang erfaring med utrulling og administrasjon av enheter, og samarbeider tett med de beste partnerene som Apple, Cisco, Microsoft, Adobe og Dropbox. Vi gjør det enkelt å handle som bedrift eller institusjon, for hos oss kan du handle via din kontaktperson og vårt kundesenter, direkte i butikk og på nett. Du velger.

Bedrift og utdanningsspesialist

Serviceverksted og servicesenter
Vi hjelper deg

Vi har kun autoriserte teknikere og verksteder, og er Apple Authorized Service Provider. Hos oss får du reparert ditt Apple-produkt, alltid med dine reklamasjon- og garantirettigheter i behold, uansett hvor produktet er kjøpt. Og vi vet at ingen liker å være uten sitt Apple-produkt. Derfor tilbyr vi flere reparasjoner på dagen, så du raskt har ditt produkt hjemme igjen. Book tid for å levere inn ditt produkt eller personlig support, enten det gjelder et problem eller du bare ønsker å lære noe nytt.

Autorisert service og support

eplehuset.no
Alltid der du er

På eplehuset.no trenger du ikke å bestille mer enn du trenger for å oppnå gratis frakt. Vi har likegodt gratis frakt på alle varer. Og som den eneste norske Apple-forhandleren kan du hos oss bygge din egen Mac, så den passer akkurat deg og dine behov. Med håndplukket tilbehør og enda flere merkevarer, fargevarianter og modeller enn du finner i butikkene, så finner du garantert det som begeistrer deg. Og kanskje noe du ikke en gang visste fantes. 

Gratis frakt og rask levering

Kundesenter
Ta kontakt med oss på Chat!

Få ekspertråd på chat. Lurer du på hvilken Mac som passer best for deg eller hvilket deksel som passer din iPhone? Våre begeistrede kollegaer står til tjeneste via chat, mandag til lørdag fra kl. 09-19 (16). Du finner alltid chatten nederst til høyre.

Med bred kompetanse skal vi sørge for at du får en best mulig kundeopplevelse gjennom hele kjøpsprosessen - før, underveis og etter. Vi ønsker derfor gjerne at du tar kontakt om det er noe du lurer på eller trenger hjelp til.

Ta kontakt med oss

Historien

Bjørn Tore Brevik
Gründer og styreformann

Eplehuset ble startet i Trondheim i september 2002. Bjørn Tore Brevik hadde lenge hatt en grunnleggende tanke om at Apples produkter burde gjøres mer tilgjengelig for mannen i gata. Som erfaren Applemann siden 1988 hadde han vært med i tykt og tynt, og opplevd den enorme oppturen det var når Steve Jobs ble hentet tilbake i 1997. Nye, spennende produkter ble lansert på løpende snor, og disse måtte vises frem til folket!

Idéen om en butikk i sentrum av Trondheim ble født, og Bjørn Tore fikk med seg Marit Buseth Hovde, Aksel Brovold og Frank-Steinar Reierskog på laget.

Bjørn Tore, Frank-Steinar, Marit og Aksel
Utenfor vår første butikk

Butikken i Trondheim åpnet 7. september 2002, med 2 ansatte. Etter et års tid i Trondheim var tiden inne for å utvide driften. Vi hadde allerede en godt oppbygget kundebase på nordvestlandet, og valget falt derfor på Ålesund.

Med både Trondheim og Ålesund på plass var tiden inne for å fortsette sørover, og et naturlig neste steg var vestlandets hovedstad - Bergen. En liten butikk på 45 kvadratmeter fikk raskt etablert seg som butikken med høyest omsetning pr kvadratmeter.

Nye Eplehuset Solsiden
Åpnet høsten 2016

Med en veletablert base i tre butikker med god lønnsomhet var tiden inne for å innta hovedstaden. Eplehuset Oslo åpnet i november 2005. Året etter åpnet vi første versjon av vår nettbutikk. Videre har både butikkåpninger og høydepunkter stått i kø.

1. september 2014 overtok vi Humac sine 8 butikker i Norge, og de to siste tilskuddene kom i november 2016 på henholdsvis Herkules Senter i Skien og i Hegdehaugsveien. 

 

Se historien

Det som en gang var en liten butikk i Trondheim har blitt en stor kjede med butikker, servicesenter og verksteder, bedrift og utdanningsspesialister - og nettbutikk. Dette er vi stolte av og håper vi kan gjøre din begeistring like stor som vår!