Black Week-tilbud på varer som varer.

 

Black Week-tilbud på varer som varer.

Fra venstre til høyre: merkevaredirektør Marius Brevik og adm.direktør Espen Berger. Foto:  Stian Engh Halstvedt.

Det ideelle produktet for deg
Helt siden Eplehuset startet opp i 2002 har vi vært opptatt av å ha en unik kunnskap om produktene og løsningene vi selger. Vi legger mye stolthet i å anbefale det ideelle produktet og løsningsforslaget til hver enkelt kunde, noe som ofte kan være en rimeligere modell enn kunden selv hadde sett seg ut på forhånd. Dette gjør vi fordi vi oppriktig tror at en åpen og langsiktig relasjon gir best verdi for begge parter. Og derfor har vi også alltid 30 dagers full bytte- og returrett.

Varer som varer
I tillegg setter Eplehuset strenge krav til varemerkene vi jobber med. Vi håndplukker kun det beste, fordi vi utelukkende skal selge produkter vi tror på. Vi liker varer som varer, og legger til rette for at kundene våre skal kunne eie produktene sin lenge, med enkel tilgang til en innholdsrik tjenestemeny og våre egne autoriserte serviceverksteder. Dette er verdier og et tankesett vi har med oss gjennom hele året, også under Black Week.

Med køfri handel får du garantert 15 min, i ro og mak, sammen med en av våre Apple-spesialister, også under Black Week. 

Kjøpshjelp i mange kanaler
Vi vet at kundene våre har ulike behov. Derfor har vi i flere år praktisert at Black Week-tilbud ikke bare skal gjelde noen få modeller, men hele kategorier. Dette sikrer at vi kan dekke hver enkelt kundes behov best mulig. Våre eksperter er tilgjengelige for å hjelpe deg, bedriften din eller noen du skal handle gave til, i alle våre 21 butikker. 
 
Via telefon eller chat får du svar på alt du lurer på, og du kan også booke tid for kjøpshjelp. Under hele Black Week er det i tillegg mulig å booke tid for Køfri handel i våre butikker, som gir deg 15 minutter sammen med en av våre eksperter.
 
Har du ikke en Eplehuset-butikk i nærheten av deg, er vi naturligvis åpen hele døgnet og har fri frakt på eplehuset.no. 
 
Vi er klare for å begeistre med vår kunnskap, gode løsninger og varer som varer, så velkommen skal du være!
 
Beste hilsener fra adm. direktør Espen Berger og merkevaredirektør Marius Brevik.

 

Få med deg Black Week hos Eplehuset