Philips Hue bevegelsessensor

kr 369,-
1 stk. på nettlager
På lager i flere butikker
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8718696743171
kr 369,-

Automatisk bevegelsessensor som slår på Hue-lysene dine når det registreres bevegelser.

 • Slå Hue-lysene dine automatisk på ved bevegelse
 • Separat dag- og nattinnstilling
 • Batteridrevet - enkel å plassere hvor som helst i hjemmet
 • Stilrent design

Philips Hue bevegelsessensor

Automatisk bevegelsessensor 

Koble Philips Hue-bevegelsessensoren til Philips Hue-broen via Philips Hue-appen, så slår den automatisk på Philips Hue-lysene når du går inn i rommet. Den passer perfekt på gangen, på badet, i kjelleren eller i garasjen. I appen velger du hvilken stemning og lyssetting som skal brukes når det registreres bevegelser. Når det ikke lenger registreres noen bevegelser, slås lysene automatisk av.

Dag- og nattinnstilling 

Slår automatisk på et dempet nattlys - du kan angi forskjellige lysinnstillinger for dagen og natten. Om dagen kan sensoren slå på klart, hvitt lys, slik at du ser bedre. Om natten kan den slå på et dempet nattlys når du, partneren din eller barnet ditt står opp av sengen. Du får akkurat nok lys til å finne frem i mørket, uten at du vekker opp resten av familien.

Integrert dagslyssensor 

Takket være en innebygd dagslyssensor slås lysene bare på når det er behov for det. Du kan enkelt endre lysfølsomheten i Philips Hue-appen, slik at sensoren bare utløses når du faktisk trenger litt ekstra lys. Når det ikke lenger registreres noen bevegelser, dimmes lysene før de automatisk slås av etter en forhåndsvalgt tidsperiode. Bevegelsessensoren bidrar også til at du sparer energi, ved at lyset automatisk slås av i områder som ikke er i bruk.

Ingen ledninger – plasser den hvor som helst 

Bevegelsessensoren er batteridrevet, trådløs og kan enkelt monteres hvor som helst i hjemmet ditt. Selve oppsettet tar bare et par minutter. Sett den på en hylle eller et bord, eller monter den på veggen eller i taket med skruen som følger med. Du kan til og med feste den på metallflater (f.eks. på kjøleskapet ditt) med magneten som følger med. Du kan enkelt justere sensorvinkelen ved å dreie sensoren i riktig retning.

Støtter HomeKit

Dette produktet fungerer med Apple HomeKit når den er koblet til en Philips Hue Bro. HomeKit gjør at produkter, uavhengig av produsent, kommuniserer med hverandre og kan styres fra én og samme app, Hjem-appen. Her kan du enkelt kontrollere alle produktene - én og én, eller flere samtidig. Du kan organisere dem etter rom og sette opp smarte automatiseringer skreddersydd etter dine behov. Skru av og på lysene, senk temperaturen, sjekk luftkvaliteten på barnerommet og mye mer på din iPhone eller iPad, eller ved hjelp av Apple TV eller Siri. Du finner andre produkter som støtter HomeKit her

Les mer: 

Smarte hjem
Kom i gang med HomeKit
Sett opp automatiseringer

Se mer om Smarte Hjem

Spesifikasjoner

General

 • Varenummer: 8718696743171

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  Philips Hue bevegelsessensor
  2 stk AAA-batterier

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja
 • HomeKit-støtte: Ja

Spesifikasjon

 • Kompatibilitet:

  Krever Philips Hue-system inkl Hue-bro for å fungere

 • Dimensjoner:

  Mål: 5,5 x 5,5 x 2 cm (2,17 x 2,17 x 0,79 tommer)