Philips Hue enkeltpære E27

kr 499,-
Ikke på nettlager
På lager i flere butikker
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8718696592984
kr 499,-

Philips Hue Ambiance-utvidelsespærer med hvitt og farget lys gir hvitt og farget lys av høy kvalitet som kan skrus opp og dimmes alt etter anledningen – og de kan kontrolleres fra hvor som helst via Hue-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Pærene er enkle å montere og bruke, da de passer rett inn i soklene du allerede har. Last ned Philips Hue-appen og lag tilpassede lyssettinger for å passe til aktivitet og humør. En Philips Hue-bro eller -startpakke trengs for å drive enkeltpærer.

Koble Hue-broen til det trådløse nettet og kontroller opptil 50 Hue-pærer samtidig og legg til lamper, brytere og annet tilbehør. Hue-lyspærer bruker fem ganger mindre strøm enn tradisjonelle halogenlys, noe som gjør dem til et miljøvennlig alternativ.

 • Lag et tilpasset lysoppsett fra iPhone, iPad eller iPod touch
 • Trådløs tilkobling via Hue-broen
 • Juster, dim og kontroller Hue fra nesten hvor som helst
 • Lag lyssettinger som passer aktivitet og humør

Smart kontroll

Kontroller lysene via Philips Hue-appen, eller legg til brytere i systemet for å aktivere lysene. Angi timere, varsler, alarmer og mye mer for å få den komplette Philips Hue-opplevelsen. Opplev jevn dimming uten behov for ledninger, elektrikere eller installasjon.

Automatiserte lysplaner

Med timerfunksjonen i Hue-appen kan Philips Hue få det til å se ut som du er hjemme når du ikke er det, ved at lysene slår seg av og på automatisk. Du kan til og med angi at lysene skal slå seg på til forskjellige tider.

Støtter HomeKit

Dette produktet fungerer med Apple HomeKit når den er koblet til en Philips Hue Bro. HomeKit gjør at produkter, uavhengig av produsent, kommuniserer med hverandre og kan styres fra én og samme app, Hjem-appen. Her kan du enkelt kontrollere alle produktene - én og én, eller flere samtidig. Du kan organisere dem etter rom og sette opp smarte automatiseringer skreddersydd etter dine behov. Skru av og på lysene, senk temperaturen, sjekk luftkvaliteten på barnerommet og mye mer på din iPhone eller iPad, eller ved hjelp av Apple TV eller Siri. Du finner andre produkter som støtter HomeKit her

Les mer: 

Smarte hjem
Kom i gang med HomeKit
Sett opp automatiseringer

Se mer om Smarte Hjem

 

Spesifikasjoner

Generelt

 • Varenummer: 8718696592984

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  Én Hue Ambiance-utvidelsespære med hvitt og farget lys

  Merk: Dette produktet krever Philips Hue-broen for å fungere.

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja
 • HomeKit-støtte: Ja

Spesifikasjon

 • Kompatibilitet:

  iPhone 5 eller nyere 
  iPad 3. generasjon eller nyere
  iPad mini 2 eller nyere
  iPad Air, alle generasjoner
  iPad Pro, alle generasjoner
  iPad (2017)
  iPod touch, sjette generasjon eller nyere
  Apple Watch, alle generasjoner

  Dette produktet krever Philips Hue-broen for å fungere.