Få 10% studentrabatt på Mac og tilbehør. 5% på iPad og skjermbytte.  Les mer >

Philips Hue White enkeltpære E27

Tilbudspris kr 149,- Før kr 179,-
Ikke på nettlager
På lager i flere butikker
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8718696449578
Tilbudspris kr 149,- Før kr 179,-

Philips Hue hvit utvidelsespære gir hvitt høykvalitetslys som du kan skru opp eller dimme slik det passer deg – du kan kontrollere det fra hvor som helst via Hue-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Pærene er enkle å montere og bruke, da de passer rett inn i soklene du allerede har. Bare last ned Philips Hue-appen og lag tilpassede innstillinger for hvitt lys som passer til aktivitet og humør. En Philips Hue-bro eller -startpakke trengs for å håndtere enkeltpærer.

Koble Hue-broen til det trådløse nettet og kontroller opptil 50 Hue-pærer samtidig og legg til lamper, brytere og annet tilbehør. Hue-lyspærer bruker fem ganger mindre strøm enn tradisjonelle halogenlys, noe som gjør dem til et miljøvennlig alternativ.

 • Trådløs tilkobling via Hue-broen
 • Lyspærene er kompatible med de fleste lampesokler
 • Opplev hvitt lys av høy kvalitet
 • Lag tilpassede lyssettinger fra iPhone, iPad eller iPod touch

Styr lysene dine på den smarte måten

Smart kontroll

Kontroller lysene via Philips Hue-appen, eller legg til brytere i systemet for å aktivere lysene. Angi timere, varsler, alarmer og mye mer for å få den komplette Philips Hue-opplevelsen. Opplev jevn dimming uten behov for ledninger, elektrikere eller installasjon.

Automatiserte lysplaner

Med timerfunksjonen i Hue-appen kan Philips Hue få det til å se ut som du er hjemme når du ikke er det, ved at lysene slår seg av og på automatisk. Du kan til og med angi at lysene skal slå seg på til forskjellige tider.

Støtter HomeKit

Dette produktet fungerer med Apple HomeKit når den er koblet til en Philips Hue Bro. HomeKit gjør at produkter, uavhengig av produsent, kommuniserer med hverandre og kan styres fra én og samme app, Hjem-appen. Her kan du enkelt kontrollere alle produktene - én og én, eller flere samtidig. Du kan organisere dem etter rom og sette opp smarte automatiseringer skreddersydd etter dine behov. Skru av og på lysene, senk temperaturen, sjekk luftkvaliteten på barnerommet og mye mer på din iPhone eller iPad, eller ved hjelp av Apple TV eller Siri. Du finner andre produkter som støtter HomeKit her

Les mer: 

Smarte hjem
Kom i gang med HomeKit
Sett opp automatiseringer

Spesifikasjoner

General

 • Varenummer: 8718696449578
 • Farge: Ikke spesifisert

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  Én hvit Hue-utvidelsespære E27

  Merk: Dette produktet krever Philips Hue-broen for å fungere.

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja
 • HomeKit-støtte: Ja
app/design/frontend/Convert/eplehuset-new/Convert_AlgoliaSearchInstantSections/templates/instant/page.phtml