Philips Hue White startpakke E27

kr 699,-
Ikke på nettlager
På lager i flere butikker
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8718696449554
kr 699,-


" Åreste kuleste julegave til en som elsker teknologi og ønsker å fjernstyre lysene hjemme. Sett den perfekte stemningen i hjemmet med dimbare Philips Hue, la lysene flyte til musikken eller filmen du ser på, spør gjerne Siri om hu kan skru av lysene når du legger deg. Det er bare fantasien som stopper deg! "
Synne Steen Hansen 
Eplehuset Herkules


Med den hvite Philips Hue-startpakken kan du lage et tilpasset lysmiljø i hjemmet fra praktisk talt hvor som helst. Kontroller det hvite Hue-systemet trådløst fra iPhone, iPad eller iPod touch. Last ned Philips Hue-appen for å komme i gang med å lage unike lyssettinger tilpasset forskjellige aktiviteter og humør. Denne startpakken inneholder to Hue-lyspærer og Hue-broen.

Koble Hue-broen til det trådløse nettverket og kontroller opptil 50 Hue-pærer samtidig via Hue-appen på iOS-enheten din. Hue-lyspærer bruker fem ganger mindre strøm enn tradisjonelle halogenlys, noe som gjør dem til et miljøvennlig alternativ.

 • Angi automatiserte timere med Philips Hue-appen
 • Trådløs tilkobling via Hue-broen
 • Kompatibel med Apple HomeKit
 • Legg til opptil 50 Hue-lys, brytere og annet tilbehør til startpakken

Styr lysene dine på den smarte måten

Kontroller lysene via Philips Hue-appen, eller legg til brytere i systemet for å aktivere lysene. Angi timere, varsler, alarmer og mye mer for å få den komplette Philips Hue-opplevelsen. Opplev jevn dimming uten behov for ledninger, elektrikere eller installasjon.

Automatiserte lysplaner

Med timerfunksjonen i Hue-appen kan Philips Hue få det til å se ut som du er hjemme når du ikke er det, ved at lysene slår seg av og på automatisk. Du kan til og med angi at lysene skal slå seg på til forskjellige tider.

Støtter HomeKit

Dette produktet fungerer med Apple HomeKit. HomeKit gjør at produkter, uavhengig av produsent, kommuniserer med hverandre og kan styres fra én og samme app, Hjem-appen. Her kan du enkelt kontrollere alle produktene - én og én, eller flere samtidig. Du kan organisere dem etter rom og sette opp smarte automatiseringer skreddersydd etter dine behov. Skru av og på lysene, senk temperaturen, sjekk luftkvaliteten på barnerommet og mye mer på din iPhone eller iPad, eller ved hjelp av Apple TV eller Siri. Du finner andre produkter som støtter HomeKit her

Les mer: 

Smarte hjem
Kom i gang med HomeKit
Sett opp automatiseringer

Se mer om Smarte Hjem

Spesifikasjoner

Generelt

 • Varenummer: 8718696449554

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  To Hue White lyspærer
  Én Hue-bro
  Strømadapter for Hue-bro
  LAN-kabel

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja
 • HomeKit-støtte: Ja