Philips Hue Play utvidelsespakke - svart

kr 699,-
kr 699,-
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Hent om 1 time
ekspresslevering
1 stk. på nettlager
Gratis frakt

OBS! Krever Phillips Hue Play 1 eller 2pk for å fungere

Oppgrader din levende atmosfære med Hue Play-lyslinjeforlengelsen. Velg mellom 16 millioner farger og ulike scener. Legg den på gulvet, la den stå på et skap, eller monter den på baksiden av TV-en og mal veggen din med lys.

 • Krever Phillips Hue Play 1 eller 2pk
 • Skap enda bedre stemning med flere lyspunkter
 • Perfekt bak TV eller arbeidsstasjon
 • Full kontroll fra smartenheter med Hue-broen
 • Mer produktinformasjon

  Philips Hue Play passer inn i stuen din og passer interiøret perfekt. Du kan la den stå på skapet ditt for å skape en hyggelig atmosfære, montere den på baksiden av TV-en din, eller la den ligge på gulvet for å lyse opp veggene dine fra gulv til tak. Nyt friheten til å plassere den i hvert hjørne, og du vil bli overrasket over hvor perfekt Philips Hue Play passer i hver stue.

  Vær kreativ med 16 millioner farger

  Lek med lys og velg blant 16 millioner farger for å umiddelbart endre utseendet og atmosfæren på rommet ditt. Sett scenen enkelt uten å trykke på en knapp. Bruk et favorittbilde og gjenopplev spesielle øyeblikk med lysstråler. Lagre favorittlysinnstillingene dine og husk dem når du vil med et fingertrykk.

  Perfekt TV-bakgrunnslys

  Skap den vakreste bakgrunnsbelysningen for fjernsynet ditt. Bare monter Philips Hue Play bak skjermen ved hjelp av klemmene og den dobbeltsidig tapen som er inkludert i pakken, og forbedre visningsopplevelsen din med lysstråler rundt TV-en din. Opplev en annen atmosfære hver kveld på sofaen.

  Full kontroll fra smartenheter med Hue-broen

  Koble lyskildene fra Philips Hue til broen for å få tilgang til alle systemets muligheter.

  Én kontakt. 3 Hue Play.

  Er du på utkikk etter en unik lysopplevelse, men så det ender ofte med et ledningsrot, og eller fordi det ikke nok stikkontakter bak TV-en din? Nå kan du koble ikke bare 1, men opptil 3 Hue Plays til samme strømforsyningsenhet, slik at du får nok plass til andre enheter. Med hver ekstra Hue Play blir din lysopplevelsen din enda mer omsluttende. Bland og match fargene og skap din personlige atmosfære. Kvitt det med alt rotet og nyt en magisk opplevelse.

  Støtter HomeKit

  Dette produktet fungerer med Apple HomeKit når den er koblet til en Philips Hue Bro. HomeKit gjør at produkter, uavhengig av produsent, kommuniserer med hverandre og kan styres fra én og samme app, Hjem-appen. Her kan du enkelt kontrollere alle produktene - én og én, eller flere samtidig. Du kan organisere dem etter rom og sette opp smarte automatiseringer skreddersydd etter dine behov. Skru av og på lysene, senk temperaturen, sjekk luftkvaliteten på barnerommet og mye mer på din iPhone eller iPad, eller ved hjelp av Apple TV eller Siri. Du finner andre produkter som støtter HomeKit her

  Les mer: 

  Smarte hjem
  Kom i gang med HomeKit
  Sett opp automatiseringer

 • Spesifikasjoner

  Generelt

  • EAN: 8718696170731
  • Produsentens varenummer: 915005734101
  • Farge: Svart

  Produktinnhold

  • Dette er med i esken:

   1 stk Hue Play
   Ingen strømforsyning. Kan kobles på strømforsyning fra Hue Play Single eller 2-pakk (maks tre koblet til samme forsyning)

  Andre funksjoner

  • Medfølgende app: Ja
  • HomeKit-støtte: Ja

  Spesifikasjon

  • Lysstyrke: 530 lm
  • Kompatibilitet:

   Krever Hue Play Single eller 2-pakk for å fungere

   Krever Philips Hue-bro for full styring. Philips Hue-bro følger med i Starter kitene

  • Dimensjoner:

   Høyde: 3,6 cm, lengde: 25,3 cm, bredde: 4,4 cm