Våre servicesenter.

I Eplehuset er vi opptatt av at du skal få den hjelpen du trenger - uansett hvor du har kjøpt produktet ditt eller holder til. Hos oss kan du derfor selv velge den løsningen som passer deg best. Du kan levere inn ditt Apple-produkt på et av våre servicesenter - der en del reparasjoner kan gjøres på dagen, hos en av våre butikker eller sende den inn til oss via post.

Servicesenter Oslo, Storgata 1
Se våre åpningstider >

Servicesenter Bergen, Strandgaten 64
Se våre åpningstider >

Servicesenter Trondheim, Dronningens gate 30
Se våre åpningstider >

Ingen servicesenter i nærheten av deg?

Ingen problem! Hos oss kan du forhåndsregistrer servicen din på nett, og så sende inn produktet ditt til oss via post. 

Reparasjon på dagen.

Ingen liker å være uten sin iPhone. Derfor utfører våre servicesenter flere typer reparasjoner på dagen, som skjerm- og batteribytte, så du raskt har din iPhone tilbake igjen. Og trenger du raskt større harddisk eller mer ram til din Mac så ordner vi enkelt det. På Mac kan våre servicesenter også tilby en rekke reparasjoner på 1-2 dager ettersom vi lagerfører en rekke deler.

Besøk våre servicesider og se alt vi kan hjelpe deg med.

Kontakt oss.

Chat
Finner du ikke svar på det du lurer på eller ønsker å komme i kontakt med oss? Vi er tilgjengelige på chatten som du finner nederst til høyre.

Mandag - fredag: Fra kl. 09:00 - 19:00
Lørdag: Fra kl 10:00 - 16:00

E-post
Du må også gjerne sende oss en e-post vedrørende en servicehenvendelse eller om du lurer på noe. Vi besvarer din henvendelse så snart vi har mulighet, normalt innen 24 timer innenfor åpningstid.

E-post: kundesenter@eplehuset.no