Sikkerhet

Enten er det kjæreste vi har i hjemmet eller så er hjemmet det kjæreste vi har. 

Uansett er det godt å kjenne på tryggheten du får ved å alltid vite hva som skjer. Husket jeg å lukke vinduene i andre etasjen? Står kaffetrakteren på? Barna er ferdig på skolen, har de kommet hjem? 

Våre løsninger hjelper deg å ha bedre oversikt, innsyn og kontroll over alt du trenger, så du kan føle deg tryggere. 


Noke Smart Bluetooth Hengelås

Unik app-tilkoblet hengelås, så du slipper å huske å ta med nøklene eller huske nok en kode. Nokē er designet for å være den enkleste elektroniske enheten du eier. 
 
 

Elgato Eve sensor for dør og vindu

Elgato Eve trådløs kontaktsensor for dør og vindu kan registrere om dører eller vinduer er åpne eller lukket, og deler informasjonen med en gratis app på iPhone eller iPad. 

Elgato Eve Motion bevegelsessensor

Sett på lyset og justér romtemperaturen bare ved å gå inn i rommet, eller få varsel på telefonen når bevegelse registreres i nærheten av der du plasserer sensoren. 

Elgato Eve Energi fjernstrømbryter

Få bedre oversikt over strømforbruket i hjemmet ditt med Elgato Eve Energi fjernstrømbryter og den tilhørende appen på iPhone, iPad eller iPod touch. 

FIBARO Door/Window Sensor

FIBARO dør og vindussensor har lekkert design og er den minste kontakt- og temperatursensoren tilgjengelig på markedet. Dens små dimensjoner gjør den nesten usynlig på vindusrammer og dører. 

FIBARO Flood Sensor

Fibaro Flood Sensor er en HomeKit styer vannsensor ved hjelp av Bluetooth lav energiteknologi. Apple HomeKit-teknologi gir en enkel og sikker måte å overvåke hjemmet ditt på.

FIBARO Motion Sensor

I tillegg til bevegelsessensor måler Motion sensor også temperatur og lysintensitet. Det Innebygde akselerometeret registrerer hvis noen prøver å flytte eller ødelegge sensoren. 

Parrot Pot smart blomsterpotte

Parrot Pot er en smart blomsterpotte som hjelper deg å få plantene dine til å blomstre. Selvvanningssystemet og fire innebygde sensorer monitorerer planten din døgnet rundt, og gjør plantestellet til en lek! 

D-Link Omna 180 HD HomeKit Cam

Med vidvinkelobjektivet med 180-graders visning kan du overvåke hele rommet med bare ett kamera, og med full HD-oppløsning (1080p) vises hver minste detalj. Infrarøde LED-lamper skjult bak svarte bånd på hver side av objektivet gir nattesyn på opptil fem meter, selv i stummende mørke. 

Netatmo Welcome Home kamera

Det trådløse kameraet bruker ansiktsgjenkjenningsteknologi og sender deg navnet på personen direkte på iPhone. Det varsler deg også når det er en fremmed person til stede. Du kan se hjemmet ditt fra hvor som.

Netatmo Presence Utendørskamera

Presence er et smart utendørskamera som gjenkjenner og varsler deg om mennesker, biler og dyr. Kameraet analyserer i sanntid om noen lusker rundt huset, om en bil kjører inn i oppkjørselen eller om et dyr befinner seg i hagen.