Philips Hue Iris bordlampe

kr 799,-
Midlertidig tomt på nettlager
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8718291480310
kr 799,-

hilips Hue Iris portabel lampe ble designet for å skape et indirekte ambient-lys og passer perfekt for å fremheve møbler og lignende i hjemmet ditt.

 • Trådløs tilkobling med Philips Hue-bro
 • Innovativ LED-belysning
 • Gi rommet en ny atmosfære
 • Kontroller lyskilden direkte fra din iOS enhet

Vis mer produktinformasjon

Plug and play

Philips Hue Iris er utformet for å gi indirekte belysning og er en perfekt måte å fremheve bestemte møbler eller arkitektoniske særtrekk i hjemmet ditt på. Og siden det er et pluggbasert produkt, kan du enkelt flytte det rundt og plassere det der et strømuttak er tilgjengelig. Sett det på TV-kabinettet. Skrivebordet ditt. Eller like under ditt favorittmaleri. Plasser det enten i eller utenfor synsfeltet, og det prisvinnende designet vil gli sømløst inn sammen med resten av interiøret.

Uthev med farger

Velg mellom 16 millioner farger. Legg til detaljer i hjemmet ditt. Lys opp ett sted med en fargeskvett. Eller bad veggene i slående nyanser. Dim intensiteten og bland myke farger for å få jevne lyseffekter.

Synkroniser lyset med musikk og film

Utvid TV-opplevelsen til hele rommet eller synkroniser lyset til favorittmusikken din og se hvordan lyset reagerer på rytmen. Last ned tredjepartsappene og oppdag de fantastiske tingene du kan gjøre med Philips Hue.

Smart styring - hjemme og på farten

Med Philips Hue iOS- og Android-appene kan du styre belysningen uansett hvor du er. Kontroller om du har glemt å slå lysene av før du dro hjemmefra og slå dem på hvis du arbeider sent.

Angi de tidsinnstillingene som passer deg

Philips hue kan få det til å se ut som noen er hjemme ved hjelp av planleggingsfunksjonen i Philips hue-appen. Angi at lysene tennes på et forhåndsinnstilt tidspunkt, slik at du har belysning når du kommer hjem. Du kan til og med angi at forskjellige rom skal lyse opp på forskjellige tidspunkt. Og du kan selvfølgelig la lampene slås av gradvis om kvelden, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at du har latt noen lyskilder stå på.

Installasjonsfri dimming

Opplev helt jevn dimming med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Akkurat passe. Det er ikke nødvendig med ledninger, en elektriker eller installasjon

Styr lyset på din måte

Koble Philips Hue-lyskildene til broen og oppdag de endeløse mulighetene dette gir. Kontroller lyskildene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen, eller legg til brytere på systemet for å aktivere lyskildene. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en komplett Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Krever en Philips Hue-bro

Koble Philips Hue-lyskildene til broen for å styre lysene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen.

Spesifikasjoner

General

 • Varenummer: 8718291480310
 • Farge: Transparent

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  1 x Philips Hue Iris

Spesifikasjon

 • Lysstyrke: 210 lumen
 • Kompatibilitet:

  Krever Philips Hue Bridge for å styre lyset

 • Dimensjoner:

  Bredde 22.2 cm
  Dybde 16.5 cm
  Høyde 15 cm

 • Strøm:

  10W lyskilde

  Stikkontakt