Philips Hue Oppstartspakke GU10

Tilbudspris kr 1 499,- Før kr 1 899,-
1 stk. på nettlager
På lager i én butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8718696748930
Tilbudspris kr 1 499,- Før kr 1 899,-

Med Philips Hue Ambiance-startpakken kan du styre belysningen hjemme ved hjelp av Apple iOS-enheten din. Last ned Philips Hue-appen og lag tilpassede lyssettinger med hvitt og farget lys som passer humøret ditt eller det du holder på med. Denne startpakken inneholder tre Hue-lyspærer og Hue-broen.

Koble Hue-broen til det trådløse nettverket og kontroller opptil 50 Hue-pærer samtidig via Hue-appen på Apple iOS-enheten din. Hue-lyspærer bruker fem ganger mindre strøm enn tradisjonelle halogenlys, noe som gjør dem til et miljøvennlig alternativ.

 • Kontroller den personlige lysplanen din fra hvor som helst med iOS-enheten
 • Opplev hvitt og farget lys av høy kvalitet med 16 millioner farger
 • Philips Hue-systemet fungerer med Apple HomeKit
 • Angi automatiske timere med Philips Hue-appen

Synkroniser med musikk eller filmer

Utvid TV-opplevelsen til hele rommet, ta TV- eller dataspillet til et nytt nivå, eller synkroniser Hue-lysene til favorittmusikken for virkelig å komme i stemning.

Automatiserte lysplaner

Med timerfunksjonen i Hue-appen kan Philips Hue få det til å se ut som du er hjemme når du ikke er det, ved at lysene slår seg av og på automatisk. Den er kompatibel med Apple HomeKit (iOS 9 kreves), så du kan be Siri om å slå på favorittlyssettingen din.

Støtter HomeKit

Dette produktet fungerer med Apple HomeKit. HomeKit gjør at produkter, uavhengig av produsent, kommuniserer med hverandre og kan styres fra én og samme app, Hjem-appen. Her kan du enkelt kontrollere alle produktene - én og én, eller flere samtidig. Du kan organisere dem etter rom og sette opp smarte automatiseringer skreddersydd etter dine behov. Skru av og på lysene, senk temperaturen, sjekk luftkvaliteten på barnerommet og mye mer på din iPhone eller iPad, eller ved hjelp av Apple TV eller Siri. Du finner andre produkter som støtter HomeKit her

Les mer: 

Smarte hjem
Kom i gang med HomeKit
Sett opp automatiseringer

Se mer om Smarte Hjem

Spesifikasjoner

General

 • Varenummer: 8718696748930

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  Tre Hue-lyspærer
  Én Hue-bro
  Strømforsyning for Hue-bro
  Hue Dimmer
  LAN-kabel for å koble Hue-bro til ruteren

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja
 • HomeKit-støtte: Ja