Philips Hue Outdoor Calla ekstra pidestall

kr 999,-
kr 999,-
2 stk. på nettlager
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8718696167991

Bare plugg inn og nyte de 16 millioner fargene tilgjengelig for å forsterke skjønnheten i hagen din, eller bruk den mer funksjonelt for sti-belysning. Calla utvidelsesenheter inneholder 1 lyspunkt og kan brukes til å utvide lavspenningsystemet. Med Philips Hue utebelysning er det ingen grense for magien du kan legge til. Lek med 16 millioner farger og alle nyanser av hvitt lys for å skape den effekten du vil ha. Fremhev objekter, trær eller stier for å få uteplassen din til å skille seg ut. Bruk Hue-appen til å lagre favorittlysinnstillingene og hent dem frem igjen når du vil, med et enkelt fingertrykk.

Phillips Hue Bridge selges separat.

 • La uteområdet stråle på din måte
 • Sett stemningen for kvelden
 • Juster, dim og styr Hue fra hvor som helst
 • Krever Philips Hue Bridge og en Hue Outdoor baseenhet

Slapp av med varmt til kjølig hvitt lys

Forlenge kveldene dine med Philips Hue utebelysning. Skap den riktige stemningen på terrassen, balkongen eller verandaen og slapp av. Fra det varme hvite lyset til en sommersol, til det iskalde dagslys om vinteren: Du kan nyte hvilken som helst nyanse av hvitt lys for å passe humøret året rundt.

Spesielt lys for spesielle anledninger

Får du besøk av familie eller venner? Sett utelysene dine for å passe med anledningen. Enten det er en koselig middag på balkongen, en grill på terrassen eller fest i bakgården, kan du legge til litt magi til alle sammenkomster med Philips Hue. Skap fargerike scener eller langsomme dynamiske effekter for å nyte disse spesielle øyeblikkene fullt ut.

Angi de tidsinnstillingene som passer deg

Nyt lengre kvelder ute, gjør ferdig hagearbeidet eller bare bær ut søpla etter solnedgang. Philips Hue-lysene aktiveres automatisk ved å angi tidsplaner eller bruke solnedgang-/soloppgang-rutine. Og selvfølgelig kan du også deaktivere eller dempe lysene på denne måten. Du vil aldri måtte bekymre deg om du har forlatt noen lys på.

Enkel å installere og utvide

Lys opp mørke stier, skap høydepunkter i ditt landskapsarbeid eller gi en unik stemning på terrassen. Du kan gjøre det selv ved hjelp av Hue spots eller lysstolper. Produktene er basert på lavspenning, trygge å bruke og enkle å installere. Ingen mer kompleksitet i å få belysning utendørs: skap og utvid slik du ønsker.

Værsikker (IP65)

Denne utendørslampen fra Philips Hue er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre ytelsen. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vannsprut. Denne lampen er utformet med IP65: noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut med lavt trykk. Den har høyere nivå av beskyttelse enn IP44 og brukes ofte når lamper nær bakken eller krevere høyere beskyttelse grunnet visse utendørsforhold.

Støtter HomeKit

Dette produktet fungerer med Apple HomeKit når den er koblet til en Philips Hue Bro. HomeKit gjør at produkter, uavhengig av produsent, kommuniserer med hverandre og kan styres fra én og samme app, Hjem-appen. Her kan du enkelt kontrollere alle produktene - én og én, eller flere samtidig. Du kan organisere dem etter rom og sette opp smarte automatiseringer skreddersydd etter dine behov. Skru av og på lysene, senk temperaturen, sjekk luftkvaliteten på barnerommet og mye mer på din iPhone eller iPad, eller ved hjelp av Apple TV eller Siri. Du finner andre produkter som støtter HomeKit her

Les mer: 

Smarte hjem
Kom i gang med HomeKit
Sett opp automatiseringer

Spesifikasjoner

Generelt

 • Varenummer: 8718696167991
 • Farge: Svart

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  Philips Hue Outdoor Calla
  Strømkabel som kobles til strømforsyning fra basesettet

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja
 • HomeKit-støtte: Ja

Spesifikasjon

 • Lysstyrke: 640 lm
 • Kompatibilitet:

  Krever Philips Hue-bro.

 • Dimensjoner:

  Høyde: 25,2 cm, bredde: 10,4 cm, dybde: 10,4 cm

 • Materiale: Aluminium
 • Vekt: 735 g
 • Vannbestandighet: IP65
 • Strøm:

  Strøm via strømforsyning, må kobles til en strømforsyning fra et basesett. 220-240V