Philips Hue Outdoor lightstrip 2 m

kr 949,-
4 stk. på nettlager
Ikke på lager i butikk
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8718696804773
kr 949,-

Utvid utendørslivet med en Philips Hue Lightstrip Outdoor og gi atmosfære til steder du ikke kunne gjøre dette med før. Fleksibel i naturen og med et perfekt diffust lys, er denne lysstripen ideell for direkte og indirekte bruk.

 • Passer for våte steder
 • Slapp av med varmt til kjølig hvitt lys
 • La belysningen ønske deg velkommen hjem
 • Krever Philips Hue Bro

Smart styring - hjemme og på farten

Philips Hue Lightstrip Outdoor gir et perfekt diffust lys for direkte og indirekte lysløsninger. Takket være det diffuse belegget trenger du ikke å skjule lysstripen fra innsyn. Lyset er blandet inne i stripen, noe som gir en jevn farge på utsiden.

Fleksibel å forme og bøye

Du kan enkelt bøy og forme Philips Hue Lightstrip Outdoor slik du ønsker den. Plasser den i bakken for å markere veien, eller bruk den med de medfølgende klipsene og skruene til å feste den til en hvilken som helst overflate for tak- eller veggbelysning. Mulighetene er uendelige.

Passer for våte steder

Philips Hue Lightstrip Outdoor er helt værbestandig, noe som betyr at den tåler alle værforhold. Lysstripen kan tåle små vannpytter og vannstråler fra alle retninger, så det er ingen grunn til bekymring når det er regnvær på vei!

Krever en Philips Hue-bro

Koble Philips Hue-lyspærene til broen for å styre lysene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen. Eller styr Philips Hue-lyskildene med Philips Hue-dimmeren, som kan brukes til å slå av/på og dimmefunksjonalitet.

Angi de tidsinnstillingene som passer deg

Nyt lengre kvelder ute, gjør ferdig hagearbeidet eller bare bær ut søpla etter solnedgang. Philips Hue-lysene aktiveres automatisk ved å angi tidsplaner eller bruke solnedgang-/soloppgang-rutine. Og selvfølgelig kan du også deaktivere eller dempe lysene på denne måten. Du vil aldri måtte bekymre deg om du har forlatt noen lys på.

Styr lyset på din måte

Koble Philips Hue-lysene til bridge og oppdag de endeløse mulighetene det gir. Kontroller lysene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen, eller legg til brytere inne på systemet for å aktivere lysene. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home og lar deg kontrollere lysene med stemmen.

Strømforsyning og støpsel inkludert

Pakkene med baseenheter kommer med alle elementene du trenger for å komme i gang. Dette inkluderer lyspunkter, strømforsyning, skjøteledninger og kontakter. Så alt du trenger å gjøre er pakke opp, installere der du vil og slå dem på.
 

Støtter HomeKit

Dette produktet fungerer med Apple HomeKit når den er koblet til en Philips Hue Bro. HomeKit gjør at produkter, uavhengig av produsent, kommuniserer med hverandre og kan styres fra én og samme app, Hjem-appen. Her kan du enkelt kontrollere alle produktene - én og én, eller flere samtidig. Du kan organisere dem etter rom og sette opp smarte automatiseringer skreddersydd etter dine behov. Skru av og på lysene, senk temperaturen, sjekk luftkvaliteten på barnerommet og mye mer på din iPhone eller iPad, eller ved hjelp av Apple TV eller Siri. Du finner andre produkter som støtter HomeKit her

Les mer: 

Smarte hjem
Kom i gang med HomeKit
Sett opp automatiseringer

Spesifikasjoner

Generelt

 • Varenummer: 8718696804773
 • Farge: Ikke spesifisert

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  1 x 2 meter lysstripe
  1 x strømforsyning
  Hvitt og farget lys

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja
 • HomeKit-støtte: Ja

Spesifikasjon

 • Lysstyrke: Opptil 900 lm
 • Kompatibilitet:

  Krever Philips Hue-bro.

 • Lengde: 2 m
 • Vannbestandighet: Sprut-, vann- og støvbestandig (IP67-vurdering)
 • Strøm:

  Vekselstrøm. Kobles til strømnettet med medfølgende strømkabel