Philips Hue Play White and color ambiance lyslinje 2-pakk - svart

kr 1 299,-
3 stk. på nettlager
På lager i flere butikker
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8718696170724
kr 1 299,-

Skap en levende stemning med Hue Play-lyslinjer. Velg mellom 16 millioner farger for å oppleve forskjellige lyseffekter. Legg dem på gulvet, la dem stå på et skap, eller monter dem på baksiden av TV-en og mal veggen din med lys.

 • Passer perfekt til stuen
 • Perfekt TV-bakgrunnslys
 • Full kontroll fra smartenheter med Hue-broen
 • Synkroniser med musikk, filmer og spill

Kompakt og allsidig: passer perfekt til stuen

Philips Hue Play passer inn i stuen din og passer interiøret perfekt. Du kan la den stå på skapet ditt for å skape en hyggelig atmosfære, montere den på baksiden av TV-en din, eller la den ligge på gulvet for å lyse opp veggene dine fra gulv til tak. Nyt friheten til å plassere den i hvert hjørne, og du vil bli overrasket over hvor perfekt Philips Hue Play passer i hver stue.

Vær kreativ med 16 millioner farger

Lek med lys og velg blant 16 millioner farger for å umiddelbart endre utseendet og atmosfæren på rommet ditt. Sett scenen enkelt uten å trykke på en knapp. Bruk et favorittbilde og gjenopplev spesielle øyeblikk med lysstråler. Lagre favorittlysinnstillingene dine og husk dem når du vil med et fingertrykk.

Perfekt TV-bakgrunnslys

Skap den vakreste bakgrunnsbelysningen for fjernsynet ditt. Bare monter Philips Hue Play bak skjermen ved hjelp av klemmene og den dobbeltsidig tapen som er inkludert i pakken, og forbedre visningsopplevelsen din med lysstråler rundt TV-en din. Opplev en annen atmosfære hver kveld på sofaen.

Full kontroll fra smartenheter med Hue-broen

Koble lyskildene fra Philips Hue til broen for å få tilgang til alle systemets muligheter.

Én kontakt. 3 Hue Play.

Er du på utkikk etter en unik lysopplevelse, men så det ender ofte med et ledningsrot, og eller fordi det ikke nok stikkontakter bak TV-en din? Nå kan du koble ikke bare 1, men opptil 3 Hue Plays til samme strømforsyningsenhet, slik at du får nok plass til andre enheter. Med hver ekstra Hue Play blir din lysopplevelsen din enda mer omsluttende. Bland og match fargene og skap din personlige atmosfære. Kvitt det med alt rotet og nyt en magisk opplevelse.

Støtter HomeKit

Dette produktet fungerer med Apple HomeKit når den er koblet til en Philips Hue Bro. HomeKit gjør at produkter, uavhengig av produsent, kommuniserer med hverandre og kan styres fra én og samme app, Hjem-appen. Her kan du enkelt kontrollere alle produktene - én og én, eller flere samtidig. Du kan organisere dem etter rom og sette opp smarte automatiseringer skreddersydd etter dine behov. Skru av og på lysene, senk temperaturen, sjekk luftkvaliteten på barnerommet og mye mer på din iPhone eller iPad, eller ved hjelp av Apple TV eller Siri. Du finner andre produkter som støtter HomeKit her

Les mer: 

Smarte hjem
Kom i gang med HomeKit
Sett opp automatiseringer

Spesifikasjoner

General

 • Varenummer: 8718696170724
 • Farge: Svart

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  2 stk Hue Play
  Strømforsyning

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja
 • HomeKit-støtte: Ja

Spesifikasjon

 • Lysstyrke: 530 lm
 • Kompatibilitet:

  Krever Philips Hue-bro for full styring. Philips Hue-bro følger med i Starter kitene

 • Dimensjoner:

  Høyde: 3,6 cm, lengde: 25,3 cm, bredde: 4,4 cm