Philips Hue Wellness White ambiance bordlampe

kr 999,-
1 stk. på nettlager
På lager i flere butikker
×

Lagerstatus i butikk

Klikk på butikknavnet for å få lagerstatus for valgt butikk:

Oppdaterer...
Varenummer
8718696159101
kr 999,-

Inkluder Philips Hue Wellness White ambiance bordlampen til ditt Philips Hue system og nyt naturlig hvitt lys som hjelper deg å våkne, få energi, konstrere deg, lese og slappe av. Nyt det tidløse designet av denne stilige bordlampen. Den lar seg enkelt kontrollere via dimmeren som følger med eller ved å koble til resten av Hue systemet med en Hue bro (kjøpes separat).

Koble Hue-broen til det trådløse nettverket og styr opptil 50 Hue-pærer samtidig. Du kan også legge til ekstra lyskilder, brytere og annet innhold. Hue-lyspærer bruker fem ganger mindre strøm enn tradisjonelle halogenlys, noe som gjør dem til et miljøvennlig alternativ.

 • Hue dimmer bryter følger med
 • Slapp av, les, konsentrer deg og få energi med lysoppskriftene som er forhåndsinstallert
 • Trådløs tilkobling via Hue-broen
 • Juster, dim og styr Hue fra nesten hvor som helst

Lys opp øyeblikkene

Enkel og trådløs kontroll med dimmeren (inkludert)

 Med den batteridrevne dimmeren til Philips Hue kan du enkelt styre lyset i White Ambience-lampene. Bytt enkelt mellom de fire forskjellige lysscenene ved å trykke på på-knappen, og dim lyset opp eller ned – svært enkelt. Dimmeren kan plasseres hvor som helst i den lille og elegante dokkingstasjonen og er helt uten ledninger. Bruk den som en fjernkontroll, eller heng den på veggen som en lysbryter, og få riktig lysinnstilling for hvert øyeblikk av dagen. Du kan koble opptil ti Hue-lyskilder til én dimmer.

Slapp av, les, konsentrer deg, og få energi med lysinnstillinger

Lys påvirker humøret og oppførselen vår. Med Philips hue kan du gjøre de daglige rutinene om til fornøyelige øyeblikk. Hopp over morgenkaffen, og gjør deg klar for dagen med kjølig og klart hvitt dagslys som bidrar til å gi kropp og sinn mer energi. Hold fokus med et finjustert klart og hvitt lys, eller len deg tilbake og slapp av med en myk glød av hvitt lys for å få en perfekt avslutning på dagen.

Full kontroll fra smartenheter med Hue-broen

Koble Philips Hue-lysene til broen for å få tilgang til de endeløse mulighetene som systemet gir.

Skap ønsket stemning med varmhvitt lys til kjølig dagslys

Angi den riktige stemningen for ethvert øyeblikk og dekorer hjemmet med varm- eller kaldhvitt lys. Nyt forskjellige typer lys gjennom hele året, det være seg det skarpe hvite lyset som minner deg om en vårbris, det varmhvite lyset fra en sommersol eller iskaldt dagslys om vinteren.

Våkne opp og sovne på en naturlig måte

Philips Hue hjelper deg med å stå opp akkurat slik du vil, slik at du kan starte dagen kvikk og opplagt. Lysstyrken økes gradvis for å etterligne en soloppgang og hjelper deg med å våkne på en naturlig måte, i stedet for å bli vekket av en vekkerklokke. Få en god start på dagen. Om kvelden kan du roe ned, slappe av og gjøre kroppen klar for en god natts søvn med et avslappende hvitt lys. Denne funksjonen krever tilkobling til Philips Hue-broen.

Smartkontroll, både hjemme og på farten

Med Philips Hue iOS og Android-applikasjonene kan du fjernkontrollere lysene uansett hvor du er. Kontroller om du har glemt å slå lysene av før du dro hjemmefra og slå dem på hvis du arbeider sent. Denne funksjonen krever tilkobling til Philips Hue-broen.

Angi tidsinnstillinger slik du vil

Philips Hue kan få det til å virke som om noen er hjemme selv om alle er borte, ved hjelp av tidspunktsfunksjonen i Philips Hue-appen. Angi lysene til å slå seg på på et forhåndsinnstilt tidspunkt, slik at lysene er på når du kommer hjem. Du kan til og med angi at forskjellige rom skal lyse opp til forskjellige tidspunkt. Og du kan selvfølgelig la lampene slås av gradvis om kvelden, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at du har latt noen lyskilder stå på. Denne funksjonen krever tilkobling til Philips Hue-broen.

Støtter HomeKit

Dette produktet fungerer med Apple HomeKit når den er koblet til en Philips Hue Bro. HomeKit gjør at produkter, uavhengig av produsent, kommuniserer med hverandre og kan styres fra én og samme app, Hjem-appen. Her kan du enkelt kontrollere alle produktene - én og én, eller flere samtidig. Du kan organisere dem etter rom og sette opp smarte automatiseringer skreddersydd etter dine behov. Skru av og på lysene, senk temperaturen, sjekk luftkvaliteten på barnerommet og mye mer på din iPhone eller iPad, eller ved hjelp av Apple TV eller Siri. Du finner andre produkter som støtter HomeKit her

Les mer: 

Smarte hjem
Kom i gang med HomeKit
Sett opp automatiseringer

Spesifikasjoner

Generelt

 • Varenummer: 8718696159101
 • Farge: Hvit

Produktinnhold

 • Dette er med i esken:

  Philips Hue Bordlampe
  1 stk Philips Hue White Ambiance pære
  1 stk Philips Hue Dimmer bryter

Andre funksjoner

 • Medfølgende app: Ja
 • HomeKit-støtte: Ja

Spesifikasjon

 • Kompatibilitet:

  Krever Philips Hue-bro for styring fra iPhone og for å legge inn smarte funskjoner.