Smarte hjem 

Når vi sier smart hjem, mener vi akkurat det. For oss er Smarte Hjem løsninger som på en enkel måte gir bedre komfort, økt sikkerhet, oversikt og kontroll over forbruk, uansett om du er hjemme eller ikke.

Et hjem blir smart ved å gi deg rask tilgang til informasjon om hva som skjer i huset ditt, så du hele veien har full kontroll og bedre komfort. Våkn opp mer uthvilt. Ha kaffen klar til du står opp. Belysning som hjelper deg til å slappe av eller konsentrere deg. Ha full kontroll over alt som skjer hjemme eller på hytta, uansett hvor du er. 

Velkommen til et smartere hjem fra Eplehuset! 


Bedre sikkerhet

Husket jeg å lukke vinduene i andre etasjen? Barna er ferdig på skolen, har de kommet hjem? Smarte hjem gir deg bedre oversikt, innsyn og kontroll, så du kan føle deg tryggere. 

God stemning

Visste du at luftkvaliteten inne ofte er dårligere enn ute? Eller at varmt eller kaldt lys har noe å si for om du bedre slapper av eller konsentrerer deg?

Mer underholdning

Å være inne på en regntung dag behøver ikke å være kjedelig. Faktisk så kan det være kjempegøy - både for små og store!


God helse

God helse betyr ikke nødvendigvis svette og blodslit. Bedre søvn, spise riktig, gå og reise seg litt mer er like viktig. For ikke å snakke om velvære.

Enklere hverdag

Vi elsker selvfølgelig duppeditter, men å fylle huset med dem er ikke nødvendigvis det samme som smart hjem. Et smart hjem gjør din hverdag enklere så du kan gjøre mer av det du elsker.