Alt du trenger å vite om HomeKit.

Vi i Eplehuset elsker produkter som bidrar til bedre komfort og økt sikkerthet for deg og de du er glad i. Med våre Smarte Hjem-produkter får du full oversikt og kontroll over boligen og omgivelsene dine. Ved hjelp av appene som følger med, er det enkelt å styre alt fra lys og innetemperatur – til dører og vinduer. Men visste du at produktene dine faktisk kan bli enda smartere med HomeKit?

Forestill deg å kunne slukke alle lys på kvelden, samtidig som du låser døren og sikrer perfekt temperatur på soverommet  – kun ved hjelp av ett eneste tastetrykk. Eller med bare stemmen din. Ganske behagelig, ikke sant?

Hva er HomeKit?

HomeKit er Apple sitt eget rammeverk for å få smart-produkter til å kommunisere med hverandre. Alt som kreves er at produktet er sertifisert for HomeKit, og din iPhone og iPad kan enkelt styre dem, få dem til å snakke sammen, bruke Siri til å sjekke status, lage smarte automatiseringer - alt gjennom én og samme app og helt uavhengig av produsent. Du kan til og med bruke Apple Watch til å sjekke hva som foregår hjemme når du er på jobb og fjernkontrollen til Apple TV når du sitter i sofaen. 

Vi har en rekke HomeKit-kompatible produkter, deriblant Philips Hue, Netatmo og Fibaro, som gjør det enkelt for deg å komme i gang med et enda smartere hjem. Og flere kommer stadig til.  Bare se etter HomeKit-merket på emballasjen, og du vet om produktet har støtte for HomeKit.              

Slik kommer du i gang.

Hjem-appen som følger med iPhone og iPad er steg 1. Appen gjør det enkelt å samle og organisere alle HomeKit-produktene dine, så du kan skape ditt eget kontrollsenter for bevegelse og lys på barnerommet eller for å måle luftfuktighet og temperatur på badet. Her kan du sette opp smarte automatiseringer skreddersydd etter dine behov og gjennom hele dagen. 

Siri er like brukervennlig som det er smart og perfekt i en travel hverdag. Be Siri om å skru av og på lysene, senke temperaturen, sjekke luftkvaliteten på barnerommet og mye mer. Lag deg favorittstemninger som passer perfekt på morgenen, under filmkveld eller et middagsselskap, og be Siri om å starte stemningen. Du styrer ikke bare ett produkt, men flere produkter samtidig.

Apple TV kan gjøre langt mer enn å strømme favorittseriene dine. Ønsker du å styre og kontrollere smart-produktene dine når du ikke er hjemme, er Apple TV løsningen.

Vi har laget en stegvis guide for å sette komme i gang med HomeKit. Les mer her.